Напълно съгласна с Дем, макар че гледах малко от мача, тъй като следя с по-голям интерес Мадрид, който вървеше по същото време, а там м/у Матио и Фиш хвърчаха искри и изглеждаше като приближаване към физическа саморазправа.

И аз не я разбирах Серена за какво продължава този жалък спектакъл. Не казвам, че нямаше травма, може и да я болеше кракът, всички знаем, че постоянно е контузена, но за какво и трябваше изобщо да излиза на корта. В такава ситуация изобщо и не трябваше да започва. Гледах и мача и в неделя срещу Дементиева. Страхотна игра от Елена, вписвам я в графата на предпочитаните ми тенисистки. А Серена и там не беше много в час. Абс заслужено загуби, а Елена заслужено спечели.
Мадрид върви прекрасно за мен, гледам всички мачове, които мога. Гонзалез вече е в 3-ти краг, Фели Лопес - също, като прегази Ферер (така му се пада на този, обратно към 20+ място

). Чакам с огромно нетърпение мача на Рафа срещу Багдатис довечера и се моля на всички богове да го спечели.
zari, точно в момента JC играе труден мач срещу Моя.
P.S. Бердих беше току-що пребит от Давид Налбандиан. Какъв щастлив ден е днес за тениса.
Отивам да гледам Джокович - Вердаско. Давай, Фернандо!