Ебаси сленга.Moridin wrote:Е то и "путка" може да е сленг за момиче, ако става въпрос...
Spam Is In The Air
Moderator: Moridin
Не искам да си мисля как би било на книжовен български език това.
...но си го помислих
Ма мноу сте вулгарни, начи! Амаха! Марфе, набий ги!
...но си го помислих
Ма мноу сте вулгарни, начи! Амаха! Марфе, набий ги!
Last edited by Alanna on Mon Oct 29, 2007 4:37 pm, edited 2 times in total.
(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
Мор, хайде, моля те, не се заяждай само за идеята...
Сигурно са малко думите в женски род, които не се употребяват като сленг за "момиче", но пичка обикновено е женско производно на пич, невинаги е обидно, а другото по-просташката форма за женски полов орган и по принцип е доста обидно и вулгарно ако го ползваш така. Ма все си мислех, че това и ти го знаеш.
Сигурно са малко думите в женски род, които не се употребяват като сленг за "момиче", но пичка обикновено е женско производно на пич, невинаги е обидно, а другото по-просташката форма за женски полов орган и по принцип е доста обидно и вулгарно ако го ползваш така. Ма все си мислех, че това и ти го знаеш.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Interpreter
- Forsaken
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мррррф... некво такова... съвпадък ли, що ли...
Таман се връщам от близка среща с доста разбрани застрахователи, на които обяснявах, че повече няма да паркирам близо до строеж, за да не ми отнасят неизвестни извършители предния калник... и една бивша колежка, с която не сме си говорили от месеци и няма как да знае за хафтомобилните ми неволи, ми праща... това 
http://capital.bg/showimg.php?filename=oo_391496.jpg
http://capital.bg/showimg.php?filename=oo_391496.jpg
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.