Почти очаквах Участник №1 да се е подписал!
Spam Is In The Air
Moderator: Moridin
Е, той само ще се прави на неосведомен...passer-by wrote:А как по принцип реагира шефът ти, като разбере, че негов подчинен го е метнал?DELgado wrote: Блях.Ще се опитам да метна шефа че е по-принип щото на календара в офиса е с червено.
![]()
					Last edited by Morwen on Mon Oct 29, 2007 5:11 pm, edited 1 time in total.

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
						But I ain't keen on living either
- Interpreter
 - Forsaken

Морвен.Morwen wrote:Дано не проговоря естетически постмодернистично...
Тази теза не е моя. Тя беше настойчиво защитавана от водещи фигури в естетиката на постмодернизма като Педро Алмодовар, който положи заслужаващи респект усилия да легализира в испанския думи, започващи с "п" и завършващи с "утка" или "енис".
Но както неведнъж съм ти разяснявал в културните ни беседи на чаша кола и чиния гараш, по мнението на много естети (и тук, вярвам, нашият виден литературовед Трип ще ме подкрепи
Оттам насетне започва Ню Ейдж. А какви точно естетически категории налага той - тепърва ще се разбере.
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
						- Йежи Лец, "Невчесани мисли"
- BaYa
 - Forsaken

Ахам.  А пък тука в четвъртък не се работи.  Но в петък - да.    
   Поне аз де, понеже ме огря на 13/10, сега ми се пада бачкорене.   

И ако обичате стига сте сквернили милите ми поздравчета, с вашите нецензурни разговори!!
     Исках да кажа точно това което казах, с поправката на Морви.    
Преводачо, ти на изказванията на педро не им се хвашай много. Че човека редовно говори с пълна уста.
  И му се разбира доста малко!!!    

И ако обичате стига сте сквернили милите ми поздравчета, с вашите нецензурни разговори!!
Преводачо, ти на изказванията на педро не им се хвашай много. Че човека редовно говори с пълна уста.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
						Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- Interpreter
 - Forsaken

Тук е мястото да отбележим (и вярвам, че видният наш етимолог синьор Моридини непременно ще ме подкрепиBaYa wrote:Преводачо, ти на изказванията на педро не им се хвашай много. Че човека редовно говори с пълна уста.И му се разбира доста малко!!!
Освен това, според някои езиковедски теории, следи от т. нар. "ностратически" или пра-език на кроманьонците може да се видят в т. нар. думи табу.
Ерго - трябва да се уважават
Бая, не е като да не предупредих, нали? 

Дори Моридин (кръчмарски бияч в минал живот) се научи набързо да заменя определени букви със звездички. Обаче Вие - никога. 
 И после - постфеминизъм. 

Морвен, потресен съм.shayhiri wrote:П.П.: Никой да не е посмял и дума да врекне за настоящата ми титла.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.