МУАХАХХА тва трябваше да го покажа днеска на мойте застрахователи. Изверг.Roamer wrote:Мррррф... некво такова... съвпадък ли, що ли...Таман се връщам от близка среща с доста разбрани застрахователи, на които обяснявах, че повече няма да паркирам близо до строеж, за да не ми отнасят неизвестни извършители предния калник... и една бивша колежка, с която не сме си говорили от месеци и няма как да знае за хафтомобилните ми неволи, ми праща... това
http://capital.bg/showimg.php?filename=oo_391496.jpg
Spam Is In The Air
Moderator: Moridin
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
						S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Каква е идеята последно? 
Че даже и дивите зверове не могат да избегнат дългата ръка на закона у нас.
П.П.: И самопризнания щяха да му снемат на грухтаря, ако беше необходимо.
П.П.2: Подписани собственоръчно.

Че даже и дивите зверове не могат да избегнат дългата ръка на закона у нас.
П.П.: И самопризнания щяха да му снемат на грухтаря, ако беше необходимо.
П.П.2: Подписани собственоръчно.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Interpreter
 - Forsaken

А ти престани да дразниш Морвен, защото аз ако бях админ, щях да те банна без да се замисля. Както и себе си. Но не съмshayhiri wrote:Морвен, потресен съм.Дори Моридин (кръчмарски бияч в минал живот) се научи набързо да заменя определени букви със звездички. Обаче Вие - никога.
И после - постфеминизъм.
- BaYa
 - Forsaken

Упсссссссссссссссссссссссссссссс!shayhiri wrote:Бая, не е като да не предупредих, нали?![]()
shayhiri wrote:П.П.: Никой да не е посмял и дума да врекне за настоящата ми титла.
Постквооооооооо? Старите кучета не се учат на нови нормера, да знаеш, котенце!!shayhiri wrote:Морвен, потресен съм.Дори Моридин (кръчмарски бияч в минал живот) се научи набързо да заменя определени букви със звездички. Обаче Вие - никога.
И после - постфеминизъм.
Ааа, Мор, 100% ще се защити самичък, та няма да се навирам м/у шамарите. Но май е време вече да оставиш Морвито на мира!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Това ли ти е грижата в тоз свят, Преводач? Че не си админ? 

Айде не й казвайте на Морви кога да се дразни и кога не.
  Момичето има по-добро чувство за хумор от половината тук.

Айде не й казвайте на Морви кога да се дразни и кога не.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- BaYa
 - Forsaken

Ако е за мен - малко е трудно да ме дразнят дребoлийки от ежедневието.  (Резервирам се за много по-възвишено злобарстване.   
 )  Та не успяваш.  Екстра са си тук админите, само аз им трябвам.    

А на Морви ние нищо не й казваме. Казваме ти на теб, да я оставиш на мира; и да престанеш да я месиш във всеки 3-ти пост. (Или това ще излезне една грамадна платоническа либоф!!
 )

А на Морви ние нищо не й казваме. Казваме ти на теб, да я оставиш на мира; и да престанеш да я месиш във всеки 3-ти пост. (Или това ще излезне една грамадна платоническа либоф!!
Luxury is a matter of having options!!!
- Roamer
 - Ascendent
 - Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Мче що не... още си пазя в пощенската кутийка едно съобщенийце, което получих преди няколко седмици - съобщенийце с реклама на фирма, която продава списъци с e-mail адреси - съобщенийце със subject "Das ist лучший С#П#А#М" 

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
						Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Interpreter
 - Forsaken

- Interpreter
 - Forsaken

Morwen wrote:Ако човек държи да обиди някого винаги може да го направи и с голи факти, но ние никого не се опитваме да обиждаме
От юноша съм страстен любител на голата истина
Бтв за сведение на постфеминистите, "ние" е може би най-трудно интерпретируемото местоимение. Според прагматиката то обозначава "аз и другите наоколо", но според социалната психология просто е опозиция на "те" Аз лично най уважавам местоимението "аз".
Рано минах на бира днес, май