Spam Is In The Air
Moderator: Moridin
- tigermaster
- Elder God
http://vbox7.com/play:e8ea6058
Как се свири с чаши?
Как се свири с чаши?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Religion 101: Final Exam
- Spoiler: show
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
За тези, които не вярват, че САЩ са стъпвали на Луната
: http://dnes.dir.bg/2007/10/30/news2273394.html

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Днес съм в настроение, така че смятам да ти отговоря
Та по въпроса - в статията никъде не се казва, че американците не са стъпили на Луната. Казва се само, че са направени някакви снимки, които по-късно са унищожени. После, ти сам говориш против собственото си убеждение, защото след като даваш статията за пример, приемаш, че американците са били способни да пратят космически кораб до Луната. От там нататък, следвайки елементарна логика, след като е технически възможно да пратиш кораб до там, нищо не ти пречи да се прилуниш и излетиш обратно. Държа да отбележа, че масата на Луната е шест пъти по-ниска от земната, т.е. скоростта на излитане е далеч по-ниска от тази, нужна да излетиш от Земята (да не говорим, че Луната няма атмосфера, която да предизвиква триене).
То верно, че по този въпрос ти и логиката сте скарани
, ама шоу да става, ако не друго. Иначе винаги са ми били забавни твърдения, описващи разни извънземни цивилизации и т.н. Явно човекът (хубаво е да се наблегне, че е бивш служител на НАСА) е искал да изкара някой и друг долар отгоре, след като е останал без работа, и като гледам, справя се доста добре
Балъци много там, понякога е обидно лесно да изкарваш пари в САЩ 

То верно, че по този въпрос ти и логиката сте скарани

This signature is not yet rated
Само по този въпрос ли?zhivik wrote:Днес съм в настроение, така че смятам да ти отговоряТа по въпроса - в статията никъде не се казва, че американците не са стъпили на Луната. Казва се само, че са направени някакви снимки, които по-късно са унищожени. После, ти сам говориш против собственото си убеждение, защото след като даваш статията за пример, приемаш, че американците са били способни да пратят космически кораб до Луната. От там нататък, следвайки елементарна логика, след като е технически възможно да пратиш кораб до там, нищо не ти пречи да се прилуниш и излетиш обратно. Държа да отбележа, че масата на Луната е шест пъти по-ниска от земната, т.е. скоростта на излитане е далеч по-ниска от тази, нужна да излетиш от Земята (да не говорим, че Луната няма атмосфера, която да предизвиква триене).
То верно, че по този въпрос ти и логиката сте скарани, ама шоу да става, ако не друго. Иначе винаги са ми били забавни твърдения, описващи разни извънземни цивилизации и т.н. Явно човекът (хубаво е да се наблегне, че е бивш служител на НАСА) е искал да изкара някой и друг долар отгоре, след като е останал без работа, и като гледам, справя се доста добре
Балъци много там, понякога е обидно лесно да изкарваш пари в САЩ

Май че и тук се намират

Дем -

The Best of Mozart
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
https://www.youtube.com/watch?v=Rb0UmrCXxVA
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Не са много нещата, които могат да привлекат погледа на човек, когато е много, ама много закъснял за работа. Тогава въпросният човек върви целеустремено, следвайки най-краткия път, и избягва да се разсейва с неща от пейзажа – току-виж нещо привлякло погледа му и го отклонило от пътя, докато времето подло трупа поредните минути закъснение.
Естествено това не те прави напълно сляп. Поради което тази сутрин, докато пробвах да подобря личния си рекорд за бързо придвижване на високи токове до работното си място, успях да отбележа присъствието на две девойки в градинката на Кристал, облечени по начин, който внушава понятия като „кампания”, „подписи”, „дарете кръв”, „спасете Иракли” и други подобни. Стояха край едно дръвче, богато обкичено с оранжеви балони. Момичетата вече бяха успели да впримчат в обяснения един явно не толкова закъснял господин, което донякъде ме спаси от опасения, че могат да ми препречат пътя, и аз продължих да размишлявам върху поддържането на баланс в походката си. За следващите две-три секунди.
Все пак има неща, които не може да подминете. За мен това включва надписа „Ние сме свободни яйца”. В смисъл... т.е. знам, че всеки има право на самоопределяне, но чак пък толкова. Оставих времето да се случва на околните, и поспрях, навличайки си риска да ме привлекат в подписка, за която не съм сигурна, че имам желание да подпиша. И тогава ги видях – малки плюшени пилета, разположени под дървото. Две или три от тях бяха натъпкани в клетка. Честно казано и тези в клетката, и тези извън нея имаха силно нещастен вид.
Чудя се какъв точно ефект са търсели с въпросния надпис – да мотивират, или да забавляват. Организирането на каквато и да е кампания по принцип никак не е лесно мероприятие, а ключовите фрази мога да имат особено важно значение. Друг е въпросът какъв точно е ефектът. Спомням си с умиление за куп безумни лозунги, които след първоначалното изумление, просто могат да те докарат до сълзи от смях и не остава нищо друго. И все пак, за момента този рязко се изстрелва напред в личната ми класация.
Естествено това не те прави напълно сляп. Поради което тази сутрин, докато пробвах да подобря личния си рекорд за бързо придвижване на високи токове до работното си място, успях да отбележа присъствието на две девойки в градинката на Кристал, облечени по начин, който внушава понятия като „кампания”, „подписи”, „дарете кръв”, „спасете Иракли” и други подобни. Стояха край едно дръвче, богато обкичено с оранжеви балони. Момичетата вече бяха успели да впримчат в обяснения един явно не толкова закъснял господин, което донякъде ме спаси от опасения, че могат да ми препречат пътя, и аз продължих да размишлявам върху поддържането на баланс в походката си. За следващите две-три секунди.
Все пак има неща, които не може да подминете. За мен това включва надписа „Ние сме свободни яйца”. В смисъл... т.е. знам, че всеки има право на самоопределяне, но чак пък толкова. Оставих времето да се случва на околните, и поспрях, навличайки си риска да ме привлекат в подписка, за която не съм сигурна, че имам желание да подпиша. И тогава ги видях – малки плюшени пилета, разположени под дървото. Две или три от тях бяха натъпкани в клетка. Честно казано и тези в клетката, и тези извън нея имаха силно нещастен вид.
Чудя се какъв точно ефект са търсели с въпросния надпис – да мотивират, или да забавляват. Организирането на каквато и да е кампания по принцип никак не е лесно мероприятие, а ключовите фрази мога да имат особено важно значение. Друг е въпросът какъв точно е ефектът. Спомням си с умиление за куп безумни лозунги, които след първоначалното изумление, просто могат да те докарат до сълзи от смях и не остава нищо друго. И все пак, за момента този рязко се изстрелва напред в личната ми класация.
Юда, егоист, луда и wow-холик 

Не казвам, че винаги е скаран с логиката нашият Титан На Мисълта.zhivik wrote:Ами както вече изяснихме, лошо е да се обобщава без солидни аргументиpasser-by wrote:Само по този въпрос ли?![]()
Ама пък само по един въпрос... Как да няма солидни аргументи, че са повече от един? Само да попрочетеш постовете му и цяла дисертация по социология или психология можеш да спретнеш (сакън!)

Бе ти хубаво отговаряш, ма да беше прочел кво съм написал:zhivik wrote:Днес съм в настроение, така че смятам да ти отговоряТа по въпроса - в статията никъде не се казва, че американците не са стъпили на Луната. Казва се само, че са направени някакви снимки, които по-късно са унищожени. После, ти сам говориш против собственото си убеждение, защото след като даваш статията за пример, приемаш, че американците са били способни да пратят космически кораб до Луната. От там нататък, следвайки елементарна логика, след като е технически възможно да пратиш кораб до там, нищо не ти пречи да се прилуниш и излетиш обратно. Държа да отбележа, че масата на Луната е шест пъти по-ниска от земната, т.е. скоростта на излитане е далеч по-ниска от тази, нужна да излетиш от Земята (да не говорим, че Луната няма атмосфера, която да предизвиква триене).
То верно, че по този въпрос ти и логиката сте скарани, ама шоу да става, ако не друго.
Очевидно, както всеки нормален човек би го възприел, имах предвид, че след като американците са снимали останки от извънземна цивилизация на Луната, то явно са ходили дотам.За тези, които не вярват, че САЩ са стъпвали на Луната : http://dnes.dir.bg/2007/10/30/news2273394.html

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
shayhiri wrote:Бе ти хубаво отговаряш, ма да беше прочел кво съм написал:zhivik wrote:Днес съм в настроение, така че смятам да ти отговоряТа по въпроса - в статията никъде не се казва, че американците не са стъпили на Луната. Казва се само, че са направени някакви снимки, които по-късно са унищожени. После, ти сам говориш против собственото си убеждение, защото след като даваш статията за пример, приемаш, че американците са били способни да пратят космически кораб до Луната. От там нататък, следвайки елементарна логика, след като е технически възможно да пратиш кораб до там, нищо не ти пречи да се прилуниш и излетиш обратно. Държа да отбележа, че масата на Луната е шест пъти по-ниска от земната, т.е. скоростта на излитане е далеч по-ниска от тази, нужна да излетиш от Земята (да не говорим, че Луната няма атмосфера, която да предизвиква триене).
То верно, че по този въпрос ти и логиката сте скарани, ама шоу да става, ако не друго.
Очевидно, както всеки нормален човек би го възприел, имах предвид, че след като американците са снимали останки от извънземна цивилизация на Луната, то явно са ходили дотам.За тези, които не вярват, че САЩ са стъпвали на Луната : http://dnes.dir.bg/2007/10/30/news2273394.htmlЛогично, нали?
Цитат на Шайхири, ако някой не се е сетилАз да си кажа. Би трябвало да знаеш, че американците никога не са стъпвали на Луната, ма знам ли те?