Hellgate: London - hack and slash revised:)
Moderator: AlDim
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Работи си всичко на 6. Сваляш даемон 4.06, моаунтваш само с него, сваля YASU-то от линка в арената, пускаш и него и после пускаш играта. Толкоз.
Играх 2 часа с инжинера и е доста готин, той си има някакви ботчета дето танкват за него, макар да си е почти същото като Марксмън...Всичките 6 класа ги има за които се знаеше, доста брутална интро анимация и много, много (еднообразни куести)....Въобще ЩЕ СЕ ЦИКЛИ ЗДРАВО!
Играх 2 часа с инжинера и е доста готин, той си има някакви ботчета дето танкват за него, макар да си е почти същото като Марксмън...Всичките 6 класа ги има за които се знаеше, доста брутална интро анимация и много, много (еднообразни куести)....Въобще ЩЕ СЕ ЦИКЛИ ЗДРАВО!
- The Dragon
- Elder God
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Пуснах я най-сетне
По-тежка е от демото и ми сече на лоу, но само на мелетата, така че се играе. Пуснах се с марксмен и след като минах всичко от демото определено се изкефих на видяното след него. Сега не знам защо навсякъде пише колко е лесна играта...еми аз на няколко пъти бях почти сгънал, но не съм много сигурен дали не съм избързал с мястото. В смисъл не четох куестовете, защото ме мързеше и се хвърлих в Ковънт Гардън, където избих всичко, станах 4-то ниво и му пуснаха една синя пушка, която стреля с огнени ракети и по средата на Гардъна имаше една цепнатина, която води към ада и се озовах в нещо като цитадела, на чийто връх ме нападна един доста сочен демон и се почна едно лудо търчане в кръг по процедурата: стрелям, бягам, пия кръв, защото доста здраво удряше изрода. Накрая след солиден километраж умря и пусна 3 сини и 2 зелени предмета. И ме обхванаха съмнения да не съм убил шефа на нивото или знам ли? Ако е просто рандъм шампион би било много хубаво.

DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
Поцъках едно 7-8 часа вече. Първо се пуснах Инжинер, но го зарязах на 11ти левъл, защото стилът на игра е доста не мой тип, а пък и заради количеството ботове ми пада фреймрейта, а аз искам да си цъкам на хай:). Сега съм с блейдмастър, понастоящем 14ти лвл, точно стигнах Темпъл Стейшън.
Впечатленията дотук със секси тиренца:
-адски неоптимизирана....не стига, че на рандъм експлозия осезаемо насича, ами трябва да чакам 2 минути при всяко пускане на играта само за да си стигна до екрана с героите. Джерико с маса по-добра графика и на високи настройки ми хвърчи, както и Уичър (без лоудингите там), така че не мисля, че ми е от компа. Хубаво е обаче, че зоните по-натам се лоудват сравнително бързо.
-трудничка, понякога например с блейдмастър срешу много летящи или стрелящи си е доволен гърч, даже си взех два-три пъти и после бързия корпс рънец.
-освен добрия стар скок са вкарали един тон готини елементи от ФПС-та, който обаче са само в играта с Хънтъри (марксмън/инжинер)
-засега няма начин да си преразпределиш точките, което е изключително досадно, особено при първо пускане на играта, откъде да разбера кой скил е силен само от скапани туултипи??? Поне като ще копират елементи от УОУ да бяха взели този, не стига че го има и в Титана даже вече....Та похабих 2-3 точки тук-таме, да са живи и здрави дивелъпърите.
-Масата предмети. И масата неща, които се инсъртват в предмети. Че даже и мърчанти които правят предмети от разглобени други предмети...В този ред на мисля - разглажяйте всичко още от началото. Въобще лудница.
Като цяло съм много доволен, даже минах двата изключително оригинални куеста, за които бях писал в тази тема преди да излезе играта. После - повече.
ЕДИТ: Намалих си настройки, сега върви с доволно добър фреймрейт, вече съм 17ти лвл енд каунтинг, уви междинните синематици са по 20 сек и са просто безумно тъпи....На моменти тази игра ме кара да осъзнавам колко гениални игри са Диабло 1 и 2....
БТв има ПЕТ класа предмети магически - enhanced, rare, legendary, един който ми се губи и unique (това покрай един куестец го видях). Куестите може да са много, но са просто еднакви и всичките са уоу-рипофс в тъпотата си....
Впечатленията дотук със секси тиренца:
-адски неоптимизирана....не стига, че на рандъм експлозия осезаемо насича, ами трябва да чакам 2 минути при всяко пускане на играта само за да си стигна до екрана с героите. Джерико с маса по-добра графика и на високи настройки ми хвърчи, както и Уичър (без лоудингите там), така че не мисля, че ми е от компа. Хубаво е обаче, че зоните по-натам се лоудват сравнително бързо.
-трудничка, понякога например с блейдмастър срешу много летящи или стрелящи си е доволен гърч, даже си взех два-три пъти и после бързия корпс рънец.
-освен добрия стар скок са вкарали един тон готини елементи от ФПС-та, който обаче са само в играта с Хънтъри (марксмън/инжинер)
-засега няма начин да си преразпределиш точките, което е изключително досадно, особено при първо пускане на играта, откъде да разбера кой скил е силен само от скапани туултипи??? Поне като ще копират елементи от УОУ да бяха взели този, не стига че го има и в Титана даже вече....Та похабих 2-3 точки тук-таме, да са живи и здрави дивелъпърите.
-Масата предмети. И масата неща, които се инсъртват в предмети. Че даже и мърчанти които правят предмети от разглобени други предмети...В този ред на мисля - разглажяйте всичко още от началото. Въобще лудница.
Като цяло съм много доволен, даже минах двата изключително оригинални куеста, за които бях писал в тази тема преди да излезе играта. После - повече.
ЕДИТ: Намалих си настройки, сега върви с доволно добър фреймрейт, вече съм 17ти лвл енд каунтинг, уви междинните синематици са по 20 сек и са просто безумно тъпи....На моменти тази игра ме кара да осъзнавам колко гениални игри са Диабло 1 и 2....
БТв има ПЕТ класа предмети магически - enhanced, rare, legendary, един който ми се губи и unique (това покрай един куестец го видях). Куестите може да са много, но са просто еднакви и всичките са уоу-рипофс в тъпотата си....
- RossTheBoss
- Adept
Има, ама трябва да си цъкнеш на самия меч/пушка.RossTheBoss wrote:Тоя дето ти се губи, най-вероятно е SET.
И между другото аз ли съм олигофрен, или такова нещо като прозорче с това колко, какъв и въобще wtf damage праиш....нема?
EDIT: Muad Dib, гледам че си цикльор, направи ли ачивмънтите за 10то и 20то ниво
Дюд какви ачивмънти, това не е 360, а комп, обясни по-подробно какво аджеба си искал да кажеш.
Съвсем се обезсърчих за тази игра, и на 20ти лвл трепя същите зомбита като на първи левел до същите сгради....Да не говорим за пълната липса на каквато и да било грижа у мен за историята или флейвъра или рандъм от на калъп правените персонажи....
Ако Уичър не ми лоудваше по 20 сек въобще нямаше да го пусна това нещо като се замисля.
- RossTheBoss
- Adept
То това ясно за самия меч/пушка, ама като съм с два меча примерно и всеки с по 3 мода...какво праиме...калкулатора ли да вадя....
http://mmorpg.qj.net/Achievements-now-o ... aid/105779 - за тия ачивмънти говоря. Не ми вади скрийн като хората, да ти покажа...
Иначе на мен започва да ми писва леко, щото два пъти ми зацикля човечеца между някакви коли и варели, и трябва да излизам от играта...(known bug in the beta, ама оправия няма...)
EDIT: http://img45.imageshack.us/img45/8758/1009042fn0.jpg - малко импровизация
http://mmorpg.qj.net/Achievements-now-o ... aid/105779 - за тия ачивмънти говоря. Не ми вади скрийн като хората, да ти покажа...
Иначе на мен започва да ми писва леко, щото два пъти ми зацикля човечеца между някакви коли и варели, и трябва да излизам от играта...(known bug in the beta, ама оправия няма...)
EDIT: http://img45.imageshack.us/img45/8758/1009042fn0.jpg - малко импровизация

1st rule - I RULE.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Трябва да пуснат пачове (май вече има един), защото не стига че е твърде тежка (демото вървеше добре на средни детайли, а цялата игра сече не ниски), скачащите жаби замръзват във въздуха, при натискане на удара няколко пъти по-бързо не иска да спре, което при стрелба е доста досадно, героят ми понякога потъва в земята и стърчат само ръце и глава
Нивата ми идват еднообразно и когато си изчистил дадена зона за куест и след това ти даде нов на същото място от типа:убий 3 зомбитя трябва да се върнеш и да откриеш къде точно са се споуннали тези 3 зомбита, за да ги свитнеш. Ще я поиграя определено и се надявам да я оправят с разни пачове. Марксмен-а е доста як и дано има рескилване, защото този снайпер нещо ме блазни доста.

DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
- RossTheBoss
- Adept
- Bat Garo Still Rots
- Moderator