Hellgate: London - hack and slash revised:)

Всичко, което ви вълнува около голфа, бингото и стрип-покера...

Moderator: AlDim

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Nov 01, 2007 12:28 pm

Мдам, трябва до 10 мин да съм я пуснал, почти е "готова".

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Thu Nov 01, 2007 1:17 pm

Аз нещо не зацепвам системата на пускане и се чудя дали да го тегля изобщо този рилиз...Като я пуснете кажете впечатления моля :idea:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Nov 01, 2007 4:51 pm

Работи си всичко на 6. Сваляш даемон 4.06, моаунтваш само с него, сваля YASU-то от линка в арената, пускаш и него и после пускаш играта. Толкоз.

Играх 2 часа с инжинера и е доста готин, той си има някакви ботчета дето танкват за него, макар да си е почти същото като Марксмън...Всичките 6 класа ги има за които се знаеше, доста брутална интро анимация и много, много (еднообразни куести)....Въобще ЩЕ СЕ ЦИКЛИ ЗДРАВО!

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Thu Nov 01, 2007 10:06 pm

Излезе и нормален крак. От това което разбрах и липсата на Lan multi и някои неща в EULA-та. Тази игра няма да се купува.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Fri Nov 02, 2007 1:56 am

Ох как нямам търпение да свърши нощната и да се прибера да я пусна :oops: Я кажете дали е по-тежка от демото? Че още ме притеснява фактът че нямам 1г рам :roll: Дано да е дълга и зацикляща и пълна с предмети и трудна!

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Fri Nov 02, 2007 2:56 pm

Пуснах я най-сетне :) По-тежка е от демото и ми сече на лоу, но само на мелетата, така че се играе. Пуснах се с марксмен и след като минах всичко от демото определено се изкефих на видяното след него. Сега не знам защо навсякъде пише колко е лесна играта...еми аз на няколко пъти бях почти сгънал, но не съм много сигурен дали не съм избързал с мястото. В смисъл не четох куестовете, защото ме мързеше и се хвърлих в Ковънт Гардън, където избих всичко, станах 4-то ниво и му пуснаха една синя пушка, която стреля с огнени ракети и по средата на Гардъна имаше една цепнатина, която води към ада и се озовах в нещо като цитадела, на чийто връх ме нападна един доста сочен демон и се почна едно лудо търчане в кръг по процедурата: стрелям, бягам, пия кръв, защото доста здраво удряше изрода. Накрая след солиден километраж умря и пусна 3 сини и 2 зелени предмета. И ме обхванаха съмнения да не съм убил шефа на нивото или знам ли? Ако е просто рандъм шампион би било много хубаво.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Nov 03, 2007 2:45 pm

Поцъках едно 7-8 часа вече. Първо се пуснах Инжинер, но го зарязах на 11ти левъл, защото стилът на игра е доста не мой тип, а пък и заради количеството ботове ми пада фреймрейта, а аз искам да си цъкам на хай:). Сега съм с блейдмастър, понастоящем 14ти лвл, точно стигнах Темпъл Стейшън.

Впечатленията дотук със секси тиренца:
-адски неоптимизирана....не стига, че на рандъм експлозия осезаемо насича, ами трябва да чакам 2 минути при всяко пускане на играта само за да си стигна до екрана с героите. Джерико с маса по-добра графика и на високи настройки ми хвърчи, както и Уичър (без лоудингите там), така че не мисля, че ми е от компа. Хубаво е обаче, че зоните по-натам се лоудват сравнително бързо.
-трудничка, понякога например с блейдмастър срешу много летящи или стрелящи си е доволен гърч, даже си взех два-три пъти и после бързия корпс рънец.
-освен добрия стар скок са вкарали един тон готини елементи от ФПС-та, който обаче са само в играта с Хънтъри (марксмън/инжинер)
-засега няма начин да си преразпределиш точките, което е изключително досадно, особено при първо пускане на играта, откъде да разбера кой скил е силен само от скапани туултипи??? Поне като ще копират елементи от УОУ да бяха взели този, не стига че го има и в Титана даже вече....Та похабих 2-3 точки тук-таме, да са живи и здрави дивелъпърите.
-Масата предмети. И масата неща, които се инсъртват в предмети. Че даже и мърчанти които правят предмети от разглобени други предмети...В този ред на мисля - разглажяйте всичко още от началото. Въобще лудница.

Като цяло съм много доволен, даже минах двата изключително оригинални куеста, за които бях писал в тази тема преди да излезе играта. После - повече.

ЕДИТ: Намалих си настройки, сега върви с доволно добър фреймрейт, вече съм 17ти лвл енд каунтинг, уви междинните синематици са по 20 сек и са просто безумно тъпи....На моменти тази игра ме кара да осъзнавам колко гениални игри са Диабло 1 и 2....

БТв има ПЕТ класа предмети магически - enhanced, rare, legendary, един който ми се губи и unique (това покрай един куестец го видях). Куестите може да са много, но са просто еднакви и всичките са уоу-рипофс в тъпотата си....

RossTheBoss
Adept

Post by RossTheBoss » Sun Nov 04, 2007 6:51 pm

Тоя дето ти се губи, най-вероятно е SET.

И между другото аз ли съм олигофрен, или такова нещо като прозорче с това колко, какъв и въобще wtf damage праиш....нема?

EDIT: Muad Dib, гледам че си цикльор, направи ли ачивмънтите за 10то и 20то ниво :D
1st rule - I RULE.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Nov 04, 2007 9:07 pm

RossTheBoss wrote:Тоя дето ти се губи, най-вероятно е SET.

И между другото аз ли съм олигофрен, или такова нещо като прозорче с това колко, какъв и въобще wtf damage праиш....нема?

EDIT: Muad Dib, гледам че си цикльор, направи ли ачивмънтите за 10то и 20то ниво :D
Има, ама трябва да си цъкнеш на самия меч/пушка.

Дюд какви ачивмънти, това не е 360, а комп, обясни по-подробно какво аджеба си искал да кажеш.

Съвсем се обезсърчих за тази игра, и на 20ти лвл трепя същите зомбита като на първи левел до същите сгради....Да не говорим за пълната липса на каквато и да било грижа у мен за историята или флейвъра или рандъм от на калъп правените персонажи....

Ако Уичър не ми лоудваше по 20 сек въобще нямаше да го пусна това нещо като се замисля.

RossTheBoss
Adept

Post by RossTheBoss » Sun Nov 04, 2007 9:31 pm

То това ясно за самия меч/пушка, ама като съм с два меча примерно и всеки с по 3 мода...какво праиме...калкулатора ли да вадя....

http://mmorpg.qj.net/Achievements-now-o ... aid/105779 - за тия ачивмънти говоря. Не ми вади скрийн като хората, да ти покажа...

Иначе на мен започва да ми писва леко, щото два пъти ми зацикля човечеца между някакви коли и варели, и трябва да излизам от играта...(known bug in the beta, ама оправия няма...)

EDIT: http://img45.imageshack.us/img45/8758/1009042fn0.jpg - малко импровизация :)
1st rule - I RULE.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Nov 04, 2007 10:38 pm

Ясно, подобно на същите в игрите за 360....Не че съм умрял за геймър таг де....

Определено е доста по-слаба отколкото я мислех, но ще я свърша, за да мога да критикувам аргументирано:).

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Sun Nov 04, 2007 10:44 pm

Трябва да пуснат пачове (май вече има един), защото не стига че е твърде тежка (демото вървеше добре на средни детайли, а цялата игра сече не ниски), скачащите жаби замръзват във въздуха, при натискане на удара няколко пъти по-бързо не иска да спре, което при стрелба е доста досадно, героят ми понякога потъва в земята и стърчат само ръце и глава :roll: Нивата ми идват еднообразно и когато си изчистил дадена зона за куест и след това ти даде нов на същото място от типа:убий 3 зомбитя трябва да се върнеш и да откриеш къде точно са се споуннали тези 3 зомбита, за да ги свитнеш. Ще я поиграя определено и се надявам да я оправят с разни пачове. Марксмен-а е доста як и дано има рескилване, защото този снайпер нещо ме блазни доста.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Nov 04, 2007 10:48 pm

Еми на 2/3 от играта съм и няма рескил, почти съм сигурен, че и няма да има....Супер куцо, аз си пазя точките...

RossTheBoss
Adept

Post by RossTheBoss » Mon Nov 05, 2007 2:11 am

Рескил няма да има със сигурност, поне до следващия пач(дано пуснат и демиджа там :))

Бат Гаро, пробвай да намалиш shader-a, качва чувствително фреймовете. Аз играя всичко на макс, АА off и shader-a на medium и си върви културно с 55-60 фпс.
1st rule - I RULE.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Mon Nov 05, 2007 7:38 pm

Ок има пач, но не разбирам как да го изтегля. Четох, че се сваля чрез лаунчъра, но там няма такава опция. На сайта не намерих как да го сваля, нито в гугъл :roll: