Честит Ви Ден на народните будители :)

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Nov 02, 2007 8:47 am

Е ше го цъкна там бутона тия дни, явно не съм вярвал, че някой е на онова сивото :mrgreen:

Оная кирилизация предната й спряха поддръжката, затова я махнахме. А и тая е по-удобна всъщност.
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Nov 02, 2007 9:47 am

Жоро, и аз бях на черното, преди да се окаже, че му липсват половината неща.
А предишната кирилизация беше по-зле, да.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Nov 02, 2007 9:49 am

Ми аз съм предупредил, че тия скинове нямат пълна поддръжка, може да проверите в нарочната тема отпреди 3 години, когато приготвихме официалния стил.

Специално събБлека намазва повече от събСилвъра, който изначално не съм барал де..
This is it. Ground zero.

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Fri Nov 02, 2007 12:25 pm

zaebete si4ko,koeto efo polzva:D

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Nov 02, 2007 12:32 pm

Ше сложа бе ше сложа :mrgreen:
ма.. тия дни
This is it. Ground zero.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Nov 02, 2007 1:22 pm

Moridin wrote:Ше сложа бе ше сложа :mrgreen:
ма.. тия дни
Мързел. :bigtongue:

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Nov 02, 2007 1:23 pm

Moridin wrote:Ми аз съм предупредил, че тия скинове нямат пълна поддръжка, може да проверите в нарочната тема отпреди 3 години, когато приготвихме официалния стил.

Специално събБлека намазва повече от събСилвъра, който изначално не съм барал де..
Ще ме извиниш, Мор, ама аз много си тача събБлека. Но не го ползвам точно защото няма кирилизатор там. :surly:

Алексис, още малко понаритай Скайуалкер-а!! :devil: Макар че ми мяза, че той трябва да е връзкар. С админите. :ninja: :shark:

Ааааа, и една голяма честитутка на всички, и със закъснение! Тук вчера беше почивен ден, ама кел файда - легнахме си в 5 сутринта. :wink:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri Nov 02, 2007 1:33 pm

Мммм... Бая, шъ мъ извиниш, ама няма никакъв - ама абсолютно никакъв - смисъл да ритате човека за нещо, което той не може да направи с дадените му средства, поне не и по разумен начин, с разумно количество вложени усилия. За съжаление, заповедта "инсталирай си кирилица на компютъра" все още не е изпълнима в 100% от случаите, дори и за компютри, които физически са разположени в границите на България :?

Да, искаме да четем кирилица, да, има твърде много причини да е така, включително елементарния факт, че за мозъка е несравнимо - ама наистина несравнимо - по-лесно да чете български текст на кирилица, защото това е правил дълги години и вече е съвсем автоматизирано, отколкото на латиница, което е правил в ограничена среда само в последните няколко години и все още се изисква съзнателно усилие, за да го "преведе" на кирилица. Да, искаме да четем кирилица, да, заложено е в правилата на форума - ама като не може? :)

Малко е идиотско - даже твърде е идиотско - да се опитваш да си сменяш темата всеки път, когато искаш да пишеш нещо, само за да имаш кирилизатор; малко е идиотско - даже твърде е идиотско - да казваш "ами ето ти тия три теми, ама само с тази можеш да изпъляваш условията на форума, ако не те кефи, опра'ай се"... затова ми харесва това, че Мор всъщност НЕ го казва, не се опитва да наложи на Ефо да пише на кирилица, а вместо това казва, че ще оправи това с кирилизатора - и сега остава само да чакаме да го оправи :)

Добавено: Да, разбира се, знам, че из мрежата има доста други online кирилизатори на текстове, даже много пъти съм ги препоръчвал на разни хора - един от по-смислените примерно е http://62c.hit.bg/ - и всъщност, Ефо, бих ти препоръчал да ползваш нещо такова... макар че и това е допълнително усилие, което не би трябвало да е нужно :)
Last edited by Roamer on Fri Nov 02, 2007 1:40 pm, edited 2 times in total.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Nov 02, 2007 1:36 pm

Мисля, че говориш на Алексис, щото Бая казва горе-долу същото като теб :)

Ениуей, аз все пак обмислям да махна поне събСилвъра изобщо като опция (събБлека има известно количество фенове), така няма да има разминавания...
This is it. Ground zero.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Nov 02, 2007 1:46 pm

Мерси, Мор, за превода. Прав си, че по-скоро беше майта за Алексис. :wink: А за събБлек-а, ще дочакам аз да има и там кирилизатор.
Ромър-е, ако нямаш против ще си адна кирилизатора който даваш. Че аз все имам нужда, а и от тук по-трудно се намират. :plez:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Fri Nov 02, 2007 1:53 pm

Мдааа, явно днес съм дори по-тъп от обикновено. Извинявай, Бая, наистина бях приел това твоето като подкрепа на Алексис :neutral: :blush:
А за кирилизатора - ъх, ама как бих могъл да имам нещо против? :) Дори напротив - въпреки че нямам нищо общо с него или с хората, които са го правили, аз го препоръчвам от време на време именно с цел вразумяване на широките маси и повече български език на кирилица, за да ни е по-лесно на всички :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Fri Nov 02, 2007 2:58 pm

Alexis wrote:Тогава направи услуга на всички и ако досега не си, си инсталирай някаква кирилица, не ме интересува, дори на е украинска, и я ползвай, по дяваолите. Едно от правилата на форума е именно задължителното писане на кирилица.

omg random nerd!!!

6e pi6a kakto si iskam be.koito ne mu haresva da ne 4ete.
Jena li si muj li si,boli me fara ni te poznavam nito ti mene 4e taka da mi govori6.dosega moderator ne se e oplakval ot tupata mi latinica.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Nov 02, 2007 3:00 pm

Ефо, леко езика :twisted:
Да не кажеш, че модератор не ти е правил забележка.

Иначе за момента можеш все пак да използваш конвертора, дето Роумър е пуснал линк.

Трактовка на правилата - желателно е, когато е възможно, но не е задължително, специално при тая ситуация със subSilver.
This is it. Ground zero.

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Fri Nov 02, 2007 3:04 pm

Бате езика е врътлив :lol:

Благодаря на Роамер за линка!ЩЕ ползвам него,ако не ти си занимава да слагаш бутон,заеби го

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Nov 02, 2007 3:24 pm

Ефо ли било туй беее. А аз тъман вадех брадвичката. :spank:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”