Грифонът ми
Puzzle Quest
Moderator: AlDim
Грифонът ми
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
И аз носех същите предмети, ама смених пръчката с брадвата на минотаврите за 50% допълнителен ход при нанесен дмг. Като направиш 3-4 поредни хода е доста благо
Редженерейшъна и аз го исках
обаче го води вери хард и иска много скролове, а там всичко е доста на рандъм принцип
Просто в един момент нямаш ходове и гейм оувър...
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
Гаро, ква е тая брадва ся, аз взех от минотаврите някаква брадва, ама не е с тези статистики, за които ти казваш
. И маунтът ми е 24 лвл и вече не иска да авойдва някои гадини, пак трябва да се състезаваме
.
Едит: Колко мразя като компютърът се налива с х4 еднакви и вади егати късмета
.
Едит2: ХА, на 25-ти лвл вече ги авойдва ^^.
Едит: Колко мразя като компютърът се налива с х4 еднакви и вади егати късмета
Едит2: ХА, на 25-ти лвл вече ги авойдва ^^.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Врътнах я игрицата
Последния шеф е прилчино гаден ако му дадеш да прави много ходове, обаче със 130 батъл (+16% шанс за екстра ход при мачнати черепи) + въпросната брадва го свалих
Иначе той почва на 370 кръв и е доста свиреп изрод. На 41 ниво го убих, а иначе човек може доста да грайндва ако иска, ама играта е лесничка 
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
Аз забих на едно място. Праймъри куест, в който трябва да намеря рицар, който носи The Crest of Sartek или нещо такова, казва ми да отида в М-нещо-си кулата (онази мнооого на юг, където един от companions, полуелфа, нещо не го обичат и не го щат) и да питам за въпросния рицар. Еми отивам, ама там позорно ме изгонват и другаде на картата по праймъри куеста няма никакви индикации >.<. Не знам какво да правя.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Таз игра има един огромен проблем - изключително статична е и обсадата на замъците няма никаква логика. Нито влияе по някакъв начин на развитието на играта, нито нищо.
Въобще това, което трябва задължително да се направи в двойката е да дооткаднат стратегическата част от Heroes с наличие на вражески герои, фракции, реална политика и т.н. То разбирам кежуъл, туй-онуй, ма това е прекалено ламско, деба.
Въобще това, което трябва задължително да се направи в двойката е да дооткаднат стратегическата част от Heroes с наличие на вражески герои, фракции, реална политика и т.н. То разбирам кежуъл, туй-онуй, ма това е прекалено ламско, деба.