Musicals
Jesus Christ Superstar. Музиката е на на Андрю Уебър, който е правил също Фантома и Котките. Има две филмови версии. Аз препоръчвам тази от 2000 г., защото звукът е по-чист и според мен песните са изпълнени много по-добре. http://youtube.com/watch?v=1zftdy3Omdg
"It was an octopus, centipede, spider kind o' thing, but they was a haff-shaped man's face on top of it..."
- One.Boy.Army
- Smallfolk
Moulin Rouge is worth a mention, много... бляскъв филм. А и саундтракът е брилянтен 
Онзи ден гледах Hairspray (отново с Зак Ефрън
) и не бих казал, че съм разочарован - макар и определено плосък откъм ... амииии ... всичко, поне е енергичен и зареждащ (въпреки изкуствените телеса на брутално скучния Джон Траволта). След това си припрявах "New Girl In Town". Спах на дивана обаче, защото гаджето някак не оценява неоспоримия ми музикален талант в два през нощта. Изкуството иска жертви 

Онзи ден гледах Hairspray (отново с Зак Ефрън

Looking.For.An.Idiot.To.Wage.A.War.On
One.Boy.Army wrote:Moulin Rouge is worth a mention, много... бляскъв филм. А и саундтракът е брилянтен
Онзи ден гледах Hairspray (отново с Зак Ефрън) и не бих казал, че съм разочарован - макар и определено плосък откъм ... амииии ... всичко, поне е енергичен и зареждащ (въпреки изкуствените телеса на брутално скучния Джон Траволта). След това си припрявах "New Girl In Town". Спах на дивана обаче, защото гаджето някак не оценява неоспоримия ми музикален талант в два през нощта. Изкуството иска жертви
Хаха. Толко ти е акъла. Вместо да я пратиш нея на дивана.

Повярвай ми не искаш да се съзтезаваме кой пее по-добре. Най-малкото ако искаш да запазиш музикалния си слух. Едва ли някой грачи по-зле от мен.Roland wrote:Валка, ти изразяваш ли многобройните си таланти когато и където те сполети музата?![]()
Обаче аз засега водя - знам всички песни от Хеърспрея наизуст и мога да им пея всичките гласове

- Bat Garo Still Rots
- Moderator