The Series Topic, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Nov 08, 2007 5:48 pm

Обикновено 00 са преразказ на предишния сезон, да ти напомнят кво е ставало и т.н., аз не ги гледам :/.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 08, 2007 6:03 pm

Хаус Рулз! Точка по въпроса :mrgreen: Жоре ако продължаваш на инат още тамън ти сканирам едни снимки ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Nov 08, 2007 6:42 pm

Ленче, много мерси! Но не помня да имаше същото в началото на 2-я сезон. А и така или иначе доста се о(у)ливат с преразказите.

Намерих всичките Батълстар, на испански. Серии, минисерии, филми, стари, нови. Юпииииииииии!!! :mrgreen:

Кслеославе, а защо така грубо пренебрегваш нас с Гаро, които също не харесваме Хауз??? :bigtongue:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 08, 2007 6:56 pm

BaYa wrote: Кслеославе, а защо така грубо пренебрегваш нас с Гаро, които също не харесваме Хауз??? :bigtongue:
щот ни ма кефите ;р Уф след малко ше си го изгледам епизодчето само да си стигна до вкъщи :)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Thu Nov 08, 2007 7:38 pm

Сигурно защото няма снимки, с които да ни изнудва 8-)
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Nov 08, 2007 7:42 pm

Не знам за вас, ама Хаус ми е около сто хиляди пъти по-интересен от това, което гледах току що - Season 1 на IT Crowd. Засмях се веднъж и веднъж ми беше забавно за 6-те епизода... Мислех, че ще ми хареса, а то точно обратното.

Единствените що-годе яки моменти са с оня готик пич в килера и Мос.

Едит: Ок, не знам как става, ама първият епизод на 2-рия сезон е изкъртващ от смях :P. Хаха 'I'm disabled'.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Nov 08, 2007 9:38 pm

Elayne wrote:Не знам за вас, ама Хаус ми е около сто хиляди пъти по-интересен от това, което гледах току що - Season 1 на IT Crowd. Засмях се веднъж и веднъж ми беше забавно за 6-те епизода... Мислех, че ще ми хареса, а то точно обратното.

Единствените що-годе яки моменти са с оня готик пич в килера и Мос.

Едит: Ок, не знам как става, ама първият епизод на 2-рия сезон е изкъртващ от смях :P. Хаха 'I'm disabled'.
I have seen everything :shock: :shock: :shock: :shock:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Nov 08, 2007 10:10 pm

:) Е че що, просто мене почти нищо не може да ме разсмее та не очаквах и да ми хареса, но пък първият епизод на втория сезон си беше доста смешен :P.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Thu Nov 08, 2007 10:23 pm

Е той според мен е най-якият епизод :) Макар, че втори сезон като цяло е бая по-добър от първи според мен. Ваклия така го зарибих по сериала :)
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Nov 08, 2007 10:28 pm

Bat Garo Still Rots wrote:Е той според мен е най-якият епизод :) Макар, че втори сезон като цяло е бая по-добър от първи според мен. Ваклия така го зарибих по сериала :)
Съгласна, дотук определено има повече попадения.

Едит: Ок, 4-тият епизод също е култов :P. Търкалям се от смях.

Edit 2: Догледах IT season 2. Определено вторият сезон ме разсмя повече от първия, имаше страхотни моменти :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Nov 09, 2007 10:38 am

Bat Garo Still Rots wrote:Е той според мен е най-якият епизод :) Макар, че втори сезон като цяло е бая по-добър от първи според мен. Ваклия така го зарибих по сериала :)
Епизода е БРУТАЛЕН. Щях да умра от смях просто. :lol:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Nov 09, 2007 11:38 am

Аз довърших първи сезон на Супернейчъръл, само заради последните три серии си заслужаваше сезона наистина. Да не говорим, че начинът по който свършва е омфг хакс.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Nov 09, 2007 11:45 am

Muad_Dib wrote:Аз довърших първи сезон на Супернейчъръл, само заради последните три серии си заслужаваше сезона наистина. Да не говорим, че начинът по който свършва е омфг хакс.
Хаха, да видиш другият сезон как свършва :mrgreen:, а и следващият до средата си е лудницата :).

Аз тъкмо доглеждам новоизлезлия епизод на Супернейчъръл и кефи, само дето пак е стенд-алоунка. Не ми казвайте, че трябва да чакам още 15-16 епизода докато завържат отново главната история :(.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Nov 09, 2007 12:12 pm

Този Супернейчъръл като ви чета ми звучи все повече като Досиетата Х едно време. Щом довърша Файловете на Дрезден ще го почна. 8-)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Nov 09, 2007 12:14 pm

Kind of :P, само дето не са извънземни.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around