The Series Topic, Part II
Moderator: Moridin
Хаус Рулз! Точка по въпроса
Жоре ако продължаваш на инат още тамън ти сканирам едни снимки ;р

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- BaYa
- Forsaken
Ленче, много мерси! Но не помня да имаше същото в началото на 2-я сезон. А и така или иначе доста се о(у)ливат с преразказите.
Намерих всичките Батълстар, на испански. Серии, минисерии, филми, стари, нови. Юпииииииииии!!!
Кслеославе, а защо така грубо пренебрегваш нас с Гаро, които също не харесваме Хауз???
Намерих всичките Батълстар, на испански. Серии, минисерии, филми, стари, нови. Юпииииииииии!!!

Кслеославе, а защо така грубо пренебрегваш нас с Гаро, които също не харесваме Хауз???

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
щот ни ма кефите ;р Уф след малко ше си го изгледам епизодчето само да си стигна до вкъщиBaYa wrote: Кслеославе, а защо така грубо пренебрегваш нас с Гаро, които също не харесваме Хауз???

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Не знам за вас, ама Хаус ми е около сто хиляди пъти по-интересен от това, което гледах току що - Season 1 на IT Crowd. Засмях се веднъж и веднъж ми беше забавно за 6-те епизода... Мислех, че ще ми хареса, а то точно обратното.
Единствените що-годе яки моменти са с оня готик пич в килера и Мос.
Едит: Ок, не знам как става, ама първият епизод на 2-рия сезон е изкъртващ от смях
. Хаха 'I'm disabled'.
Едит: Ок, не знам как става, ама първият епизод на 2-рия сезон е изкъртващ от смях

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I have seen everythingElayne wrote:Не знам за вас, ама Хаус ми е около сто хиляди пъти по-интересен от това, което гледах току що - Season 1 на IT Crowd. Засмях се веднъж и веднъж ми беше забавно за 6-те епизода... Мислех, че ще ми хареса, а то точно обратното.
Едит: Ок, не знам как става, ама първият епизод на 2-рия сезон е изкъртващ от смях. Хаха 'I'm disabled'.

- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Съгласна, дотук определено има повече попадения.Bat Garo Still Rots wrote:Е той според мен е най-якият епизодМакар, че втори сезон като цяло е бая по-добър от първи според мен. Ваклия така го зарибих по сериала
Едит: Ок, 4-тият епизод също е култов

Edit 2: Догледах IT season 2. Определено вторият сезон ме разсмя повече от първия, имаше страхотни моменти

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Хаха, да видиш другият сезон как свършваMuad_Dib wrote:Аз довърших първи сезон на Супернейчъръл, само заради последните три серии си заслужаваше сезона наистина. Да не говорим, че начинът по който свършва е омфг хакс.

Аз тъкмо доглеждам новоизлезлия епизод на Супернейчъръл и кефи, само дето пак е стенд-алоунка. Не ми казвайте, че трябва да чакам още 15-16 епизода докато завържат отново главната история

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around