Ноември '07

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Nov 12, 2007 12:32 pm

Минувач явно ти е харесал филма. На мен ми се вижда доста интересен от това което си написал. Само че не знам дали ще намеря време за да го гледам на кино. :(

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Nov 12, 2007 12:36 pm

DELgado wrote:Минувач явно ти е харесал филма. На мен ми се вижда доста интересен от това което си написал. Само че не знам дали ще намеря време за да го гледам на кино. :(
Не е фатално да го гледаш и на малък екран. Тук важни са обсъжданите теми и представянето на гледните точки, а не толкова визията :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Nov 12, 2007 12:44 pm

DELgado wrote:Минувач явно ти е харесал филма. На мен ми се вижда доста интересен от това което си написал. Само че не знам дали ще намеря време за да го гледам на кино. :(
Очевидно не е за кино и не се е харесал особено дори на Минувача.
Last edited by shayhiri on Mon Nov 12, 2007 12:44 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Nov 12, 2007 12:44 pm

E ако не успея на кино, на компютър със сигурност ще го гледам когато излезе с ДВД качество. Предпочитам на голям екран обаче. Усещането е несравнимо.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Mon Nov 12, 2007 12:47 pm

shayhiri wrote:Очевидно не е за кино и не се е харесал особено дори на Минувача.
Напротив, хареса ми. Но разбирам гледната ти точка - аз следя главно историята, а ти по-скоро визията, саундтрака и спецефектите. В този филм водещ определено е сюжетът. Поради което спокойно може да се гледа на малък екран. Но е хубаво да се види.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Nov 12, 2007 12:53 pm

Добре, вземам го предвид това и при възможност ще го вкарам на компа.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Nov 16, 2007 3:52 pm

Добре кога по дяволите точно излиза Елизабет - другата седмица ли?

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Nov 16, 2007 5:36 pm

По-другата, де. Виж началния пост. Ей сега видях страхотен трейлър за Елизабет преди Буулфа, заедно с още няколко (чисто нов, ОГРОМЕН за Компаса!) - и изглежда страхотно. :D

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Nov 16, 2007 8:32 pm

Значи е време вече да си намеря и изгледам първия отново. :wink:

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Sat Nov 17, 2007 12:53 am

Доста са различни двете части, макар че наистина е препоръчително да се гледат хронологично, особено ако човек не познава съответната история в детайли

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 20, 2007 4:29 pm

Вместо We Own the Night тая седмица пускат The Nanny Diaries. Който е гледал Нанито на Киноманията за 2 кинта е намазал. Който не е, нищо не е изпуснал, щот май за нищо не става.

А We Own the Night ми е все тая ше го пускат ли или не. Poor man's "Departed". Реших да го скипна в крайна сметка, както и Инвейжън. Направо съм горд със себе си как подбирам вече. :D

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 20, 2007 4:44 pm

Слаб ноември. :roll: Така си и останаха само Буулфа, Гангстера, Зомбитата и Елизабет. Добре, че беше Киноманията малко да разведри.

Сигурно не разбирате що се тръшкам, но навън излизат много добри неща, които така и не стигат дотук. За разлика от поредната идиотска комедия, която дори и не се харчи толкова у нас.

А на бас, че с прекрасният 3:10 до Юма например, мога да направя по-голям БГ боксофис отколкото с произволен боклук от последните 2 месеца. :roll: Ламерска работа.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Nov 20, 2007 5:05 pm

shayhiri wrote:Вместо We Own the Night тая седмица пускат The Nanny Diaries. Който е гледал Нанито на Киноманията за 2 кинта е намазал. Който не е, нищо не е изпуснал, щот май за нищо не става.
Добре, че си го казал този път това "май", та поне можеш да твърдиш, че си личи, че това е твое лично мнение :) Иначе просто да припомня, че и в този форум вече имаше изразено друго мнение от човек, който действително е гледал филма - viewtopic.php?p=105072#105072 - а тя просто успя да го драсне това преди мен, та реших, че няма нужда да казвам, че и на мен филмът ми подейства много свежо и усмихващо, дори като оставим настрана някои моменти, които боляха или радваха със всичката сила на личните спомени.

Това просто колкото да се знае, че има и други мнения за тоя филм, нищо повече :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 20, 2007 5:20 pm

Това ясно, но критическият консенсус е доста немилостив към филма. А "май" поставих, щото очевидно не съм го гледал (и не смятам).

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Nov 20, 2007 5:31 pm

Да де, то ясно, че критиците трябва да ти казват как да мислиш. Както казах, филмът е без претенции, няма да обере награди за авангардно кино, но това не му пречи да си е перфектно фиийл-гууд муви (и аз знам английски думички, йе).
I don't wanna die
But I ain't keen on living either