тва сигурно сме го пускали вече ма нали спам
Spam Is In The Air
Moderator: Moridin
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Хм... аз винаги съм бил сигурен - не просто съм мислел, а съм бил сигурен - че черните котки винаги са ми носели късмет... така че с огромно удоволствие ще празнувам и посветен на тях цял ден
Днес в Италия, утре и в други градове...
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
ми гледат се ся без пари. за филмите е възможно де. не знам дали не зависи и от доставчика, ма в момента си се гледат предавания то телевизията прилично.BaYa wrote:Ами, миналият път Ники-то ми го беше пуснал. И аз опитах, но абонаментът е паричен, а не само регистрацият в сайта.
Опитай!
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
- The Dragon
- Elder God
- BaYa
- Forsaken
Току що получих последната поръчка от Perceval Press. Книгата е Just Another War с текстове на Exene Cervenka (чиятo група - X The Band - много харесвах през 80-те години) и снимки на Kenneth Jarecke.
Също пристигна дискът РANDEMONIUMFROMAMERICA, на Viggo Mortensen и Buckethead, с текстове на William Black, Jonathan Swift, Noam Chomsky и други.
И една от тези прекрасни фанелки. Поръчах я най-вече защото смятам, че е много грозно само да се критикуват американците. Но да не се зачитат всичките хора които са против Буш и неговата политика, също както всичко което правят публично!! Та от солидарност с американските братушки!!
Та в момента гледаме страхотни снимки в офиса, от войната в Ирак, и настръхваме!!!!
И в този ред на мисли, искам публично да си призная, че съм затъпяла блейка!!
Оказа се, че от 2/3 години кyпувам от издателство собственост на Виго, без да знам тази мааалка подробност!!!
Също пристигна дискът РANDEMONIUMFROMAMERICA, на Viggo Mortensen и Buckethead, с текстове на William Black, Jonathan Swift, Noam Chomsky и други.
И една от тези прекрасни фанелки. Поръчах я най-вече защото смятам, че е много грозно само да се критикуват американците. Но да не се зачитат всичките хора които са против Буш и неговата политика, също както всичко което правят публично!! Та от солидарност с американските братушки!!
Та в момента гледаме страхотни снимки в офиса, от войната в Ирак, и настръхваме!!!!
И в този ред на мисли, искам публично да си призная, че съм затъпяла блейка!!
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Кой кого
http://photofile.ru/photo/fishki_net/32 ... 461079.jpg
тва трябва да го налепя на всяко нещо в офиса включитело и телбода.
http://photofile.ru/photo/fishki_net/32 ... 461106.jpg
http://photofile.ru/photo/fishki_net/32 ... 461079.jpg
тва трябва да го налепя на всяко нещо в офиса включитело и телбода.
http://photofile.ru/photo/fishki_net/32 ... 461106.jpg
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Technoviking препоръчва "Беоулф". Настойчиво. Смеете ли да откажете на насочения му пръст? 
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.