Аааах колко гаднооо, билдовете са си заминали тхт файлчетата. са пак трее посъбират.
Guild Wars - The War, The Guild, The Spam!
Moderator: AlDim
Билдовете не са проблем, ще ти дам темплейти. А ти що не ги копира някъде предварително? 
P.S. - В properties на shortcut-а, там дето пише target добави -image. За една нощ всичко ще ти се изтегли
P.S. - В properties на shortcut-а, там дето пише target добави -image. За една нощ всичко ще ти се изтегли
Last edited by Delegat on Mon Nov 19, 2007 11:35 am, edited 1 time in total.
- The Dragon
- Elder God
ееехеее, как дебнат хората да постнат 
http://gw.gamewikis.org/wiki/Command_line#-image
уики страницата
http://gw.gamewikis.org/wiki/Command_line#-image
уики страницата
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Еми и без тва сглобявам некви собствени леймски, пък и не всеки ден човек очаква да му замине хардаDelegat wrote:Билдовете не са проблем, ще ти дам темплейти. А ти що не ги копира някъде предварително?
Железни сте
-noshaders ше го видя че се пак дърта картата ати 9250
хахаха
- Spoiler: show
Термитов, имам в пресиъринга едно некро 6лвл и ощ разглеждам там с него територия, че е баси красотата.
For those who come after...
Да се похваля, след супер-хипер-ужасно измъчен рън на Дънкан в хард моуд (ще напиша по-долу защо) ми дропна Axe of the Hierophant.
Ужасно парти, всички ръшваха много скоро след като танкът се обградеше с лошковци. Нюкваха и не пристъпваха назад, а стояха в агро кръга и така лошите просто идваха към нас и ни оправяха в хаотично лутане насам-натам >.<. Всички бяхме на 60% ДП накрая, а най-тъпото - казах около 800 пъти на танка да ходи да провери за pop-up тъчъри на едно място, защото въпросното място ми беше нужно за да Swap-вам спирити. Той направи някакво мизерно кръгче там и разбира се изобщо не успя да обхване целия периметър, така че да се покажат спиритите и ние да ги убием. После когато SWAP-вах те се показаха, много ясно, и ни убиха отново. И тогава се започна с масово рисуване и пингване по мини-мапа и наричането ми на 'нууб' и 'какво правиш?'. Аз започнах да обяснявам и онези млъкнаха, кретени с кретени, оставиха ме 2-3 пъти да умра докато суапвах и някой се изцепи: 'омг, протектвайте некромансъра'. Просто думи нямам, оказа се, че 3-ма играят Дънкан за първи път, първи опит и бяха влязли в Хард моуд без идея да имат какво се прави... Как се издразних не е истина, трябваше да убия Дънкан почти до края и да лийвна да им е сечено >.<
Веднага след тези обаче правих Селветарм с друго парти и беше голям кеф, 20 минути чисти. Нито един не умря. Просто евала, имало и добри играчи.
Ужасно парти, всички ръшваха много скоро след като танкът се обградеше с лошковци. Нюкваха и не пристъпваха назад, а стояха в агро кръга и така лошите просто идваха към нас и ни оправяха в хаотично лутане насам-натам >.<. Всички бяхме на 60% ДП накрая, а най-тъпото - казах около 800 пъти на танка да ходи да провери за pop-up тъчъри на едно място, защото въпросното място ми беше нужно за да Swap-вам спирити. Той направи някакво мизерно кръгче там и разбира се изобщо не успя да обхване целия периметър, така че да се покажат спиритите и ние да ги убием. После когато SWAP-вах те се показаха, много ясно, и ни убиха отново. И тогава се започна с масово рисуване и пингване по мини-мапа и наричането ми на 'нууб' и 'какво правиш?'. Аз започнах да обяснявам и онези млъкнаха, кретени с кретени, оставиха ме 2-3 пъти да умра докато суапвах и някой се изцепи: 'омг, протектвайте некромансъра'. Просто думи нямам, оказа се, че 3-ма играят Дънкан за първи път, първи опит и бяха влязли в Хард моуд без идея да имат какво се прави... Как се издразних не е истина, трябваше да убия Дънкан почти до края и да лийвна да им е сечено >.<
Веднага след тези обаче правих Селветарм с друго парти и беше голям кеф, 20 минути чисти. Нито един не умря. Просто евала, имало и добри играчи.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
уф, сетих се първия и единствен път като правих Дънкан (засега), точно на хард моуд
Поизмря партито малко в началото благодарение на мен 
моя провайдър има проблеми с международния нет... точно две неща не мога да пусна - icq & GW. Тъпа работа, но не са виновни хората, понеже явно не е при тях проблема, а извън БГ. Все пак е кофти де...
моя провайдър има проблеми с международния нет... точно две неща не мога да пусна - icq & GW. Тъпа работа, но не са виновни хората, понеже явно не е при тях проблема, а извън БГ. Все пак е кофти де...
Scalpel. Sponge. Magic Wand!
Пък аз се чудех
де си изчезнал пък днес и дали е меджик дей, пък то май не е.
Бтв, помните ли оня дънджън, който правихме с ъндедите и оня гнусен некромансър бос накрая - Фенди нещо-си, където умирахме като ненормални и Делегатът си излезе, щото се ядоса?
Ето темичка в Гуру за някакви, които обсъждат същия този дънджън и как да се направи на хард моуд. Забавното е, че дуо монкове (някакъв монк и ДУНКОРО) са го минали само двамата на хард моуд.
http://www.guildwarsguru.com/forum/show ... t=10219324
Просто съм ей така като го видях шота -->
.
Бтв, помните ли оня дънджън, който правихме с ъндедите и оня гнусен некромансър бос накрая - Фенди нещо-си, където умирахме като ненормални и Делегатът си излезе, щото се ядоса?
Ето темичка в Гуру за някакви, които обсъждат същия този дънджън и как да се направи на хард моуд. Забавното е, че дуо монкове (някакъв монк и ДУНКОРО) са го минали само двамата на хард моуд.
http://www.guildwarsguru.com/forum/show ... t=10219324
Просто съм ей така като го видях шота -->
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Уф, пак вчера ме ънплъгнаха небрежно вечерта. Нема и кой да напсуваш след 10 вечерта за съпорт. Пък и гилдеца през телефона подозирам ше ми се изсмее
Поне севтосахме парти с Термита за 10 мин
Ма трее двамата заедно да мръднем, че има куест дет иска парти двама просто да кликнат на монка
Иначе красотааа предишния път в пресииринга го претичах на бегом и не съм минавал 80% от куестчетата. Са баси кефа нещо ново след кат съм изпоскал и другите континенти и циклим. Кра со та. Има и чиби на Gwen
Ма след кат джиткам с елето и сичкия му ели цайси и жезли кат мина на 7лв некроа/еле със стартер броня и ебати грозотията още.
/bonus обаче май бачка само за преордера а? Неам нищо за еле яко да прехвърла на Термита да поускори темпото, че човека нема време. Иначе героя му е лика прилика

Поне севтосахме парти с Термита за 10 мин
/bonus обаче май бачка само за преордера а? Неам нищо за еле яко да прехвърла на Термита да поускори темпото, че човека нема време. Иначе героя му е лика прилика
офтопик
Ми аз освен да ти препоръчам моят интернет доставчик... Не мога да им намеря картата с покритието, но след като имат офиси в Обеля, нищо чудно и до надежда да стигат.
Не че никога не ми е прекъсвал нета (главно в началото), но когато ми прекъсва два поредни дни, после ми се обадиха на мобилен да ме уведомят, че е оправено и съпортът им е денонощен.
http://unitednetworx.com/index.html
Не са идеални, но по разкази на други хора съдя, че са много по-добре от твърде голяма част от доставчиците.
Ми аз освен да ти препоръчам моят интернет доставчик... Не мога да им намеря картата с покритието, но след като имат офиси в Обеля, нищо чудно и до надежда да стигат.
Не че никога не ми е прекъсвал нета (главно в началото), но когато ми прекъсва два поредни дни, после ми се обадиха на мобилен да ме уведомят, че е оправено и съпортът им е денонощен.
http://unitednetworx.com/index.html
Не са идеални, но по разкази на други хора съдя, че са много по-добре от твърде голяма част от доставчиците.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Е нет2лан и унекс са из квартала трети ше яде бой ако се пробва подозирам лан да прекарва. Бе стаа то профилактики некви праели са подменяли. Не че в 22;00 ше повярвам някой да се катери по покривите. Ма кат има е свестен ся, ако зачести ше ги ритам. ТО кат ме нема по цял ден нема кога да ги викам иначе бръмчат момчетата по покривите.
Онтопик
Морвено га ще те видим в гилдеца най-сетне.
Онтопик
Морвено га ще те видим в гилдеца най-сетне.