"Тъмните му материи I" - Златният компас
Говорех за Джаксън, не за романа.
Човекът, който със смешните 300мил.$ направи 12-часов епос без аналог в повечето от кинематографичните категории - и то по една относително скучна книга.
Но този разговор е за отделна тема, ако държите.
Човекът, който със смешните 300мил.$ направи 12-часов епос без аналог в повечето от кинематографичните категории - и то по една относително скучна книга.
Но този разговор е за отделна тема, ако държите.
Last edited by shayhiri on Thu Nov 22, 2007 5:41 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ма Шайхът дали не троли могъщо в последния си пост? Прави се на ударен, че Гибли говори за книгата, 300 милиона са му смешни, гениалността се измерва с дължината на филма и специалните ефекти, книгата му е "относително скучна" нищо, че сигурно й е чел само първите глави и синопсиса...
Моля и това да бъде затрито като спам.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
- Moridin
- Global Moderator
Морв, конкретно в случая новото в темата (от поста на Шайха със спойлер-тага насам) започна с изказване на Валери, свързано с филма, на което беше отговорено от Шайхири, който после изясни на Гибли (която не разбрах защо намеси книгата), че е говорел за филма, а ти казваш, че се правел на ударен? Нещо не схванах. Не, не троли могъщо, специално за Властелина.Morwen wrote:Ма Шайхът дали не троли могъщо в последния си пост? Прави се на ударен, че Гибли говори за книгата, 300 милиона са му смешни, гениалността се измерва с дължината на филма и специалните ефекти, книгата му е "относително скучна" нищо, че сигурно й е чел само първите глави и синопсиса...
This is it. Ground zero.
Намеси книгата за да демонстрира, че той смята за естествено за негениална да се пише книгата. Иначе няма как да не разбрал Гибли, ако въобще я е прочел, би било доста неадекватно.
Говоря само за последния му пост. Троли, защото всичко, което прави е, че вижда как някой му реагира на поредното крайно твърдение и му дава още повече от същото със същия високомерен тон "аз знам най-добре пък".
И това ако не е офтопик, здраве му кажи. Все пак някаква част от темата да се затрие/премести?
Говоря само за последния му пост. Троли, защото всичко, което прави е, че вижда как някой му реагира на поредното крайно твърдение и му дава още повече от същото със същия високомерен тон "аз знам най-добре пък".
И това ако не е офтопик, здраве му кажи. Все пак някаква част от темата да се затрие/премести?
I don't wanna die
Морви, недей така с тия неочаквани и необосновани атаки.
И то точно когато се старая да съм "политически коректен".
Възражението на Гиб беше в множествено число. Тъй като говореше за "Властелина", беше логично да приема, че се е подразнила главно от забележката на Валери, на която аз само отговарях:
Сега ясно ли е?
П.П.: 300мил. наистина са смешна цена за цялата необхватна трилогия, при положение, че Спайдърите и Суперите ги гърмят за двучасов филм - с много по-ниско качество по всички линии, дори на ефектите.
П.П.2: Как можа да ти се откъсне от сърцето тва:

Възражението на Гиб беше в множествено число. Тъй като говореше за "Властелина", беше логично да приема, че се е подразнила главно от забележката на Валери, на която аз само отговарях:
Още повече, след като неколкократно е изтъквала, че е огромен фен на Пулман. Така че аз веднага се до-дестанцирах от въпросното крайно становище, за да я успокоя, като подчертах че одобрението ми касае най-вече адаптацията.DELgado wrote:Все пак Пулман не е Толкин да са сигурни в успеха чак толкова.
Сега ясно ли е?

П.П.: 300мил. наистина са смешна цена за цялата необхватна трилогия, при положение, че Спайдърите и Суперите ги гърмят за двучасов филм - с много по-ниско качество по всички линии, дори на ефектите.
П.П.2: Как можа да ти се откъсне от сърцето тва:
Малко ли съм коментирал и бранил книгата?Morwen wrote:сигурно й е чел само първите глави и синопсиса...

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Цялата тази страница е офтопик и ако не я затриете, толкова по-зле. Раздразнението ми е предизвикано от поредната тема за още неизлязъл филм, която вече е 10-тина страници, 90% от които глупости и офтопик. На всичкото отгоре този филм е хубав и ме интересува, поради което ми пука достатъчно, че да се дразня от тази тема и от това, в което се превръща кинофорумът като цяло с тия неозаптени спамове.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
майната му са на топика и на филма, от кой мое да свия книжките аз е по-важно.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Хубавото е, че Никола
може много да се мота за четене като става в-ос, ама ако хване да чете сериозно и го прави доооста бързо. Виж Уочмена как бързо го глътна
, че и му хареса. 

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around