Честито на всички
Да ни е честито....again
Moderator: Moridin
Да ни е честито....again
Не мое да мъмриш, брат!
-
Dilvish the Damned
- Paragon
Кефят ме 'съветите' - не се къпете, не се перете, заминете извън София!!!!! Евала
И после да не каже накой, че Софийска вода не се грижи за нас
Хората даже съвети дават.
Само да им е** майката тия шиб*** как се сетиха да го направят точно след профилактиката за топлата вода!?!?!!? Просто са гениални
Искааааааам да се изкъпяяяяяяяааааааааа....
Само да им е** майката тия шиб*** как се сетиха да го направят точно след профилактиката за топлата вода!?!?!!? Просто са гениални
Искааааааам да се изкъпяяяяяяяааааааааа....
Не мое да мъмриш, брат!
- JaimeLannister
- Forsaken
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
да, ко ши стане всички софиянци като се юрнат на 3-дневна почивка?:)
То и без туй летния сезон наближава, поне сега да си изкарат отпуските:)
То и без туй летния сезон наближава, поне сега да си изкарат отпуските:)
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..
Най-хитрото е, че Соф. Вода 'съветва' да се напусне София за Вторник, Сряда и Четвъртък
. Абе тия са малоумни! Че това са работни дни бе! Ми аз имам концерт на 18-ти. Представям си какви миризми ще се носят на стадион Академик
Горките Queensryche и Judas, как ли ще се почувстват в Ориента
Jaime, сега остава да кажеш, че не си от София и това с водата не те касае и ще е много грубо
Горките Queensryche и Judas, как ли ще се почувстват в Ориента
Jaime, сега остава да кажеш, че не си от София и това с водата не те касае и ще е много грубо
Не мое да мъмриш, брат!
- JaimeLannister
- Forsaken
Ми аз съм много груб човек и така... А и освен това съм и много лош човек...
Пък и освен това на 18 съм на изпит (да му ... майката!) и няма концерт за мене, тъй че...
А всъщност. Наистина не съм от София. И си спомням преди години, когато при нас имаше режим на водата. Радио, телевизия, вестници... една дума не се чу. После като имаше същите проблеми във Сф. и ми писна да слушам за това...
И сега злобната същност на моята психика ме подтикна към саркастичната "забележка"...
Пък и освен това на 18 съм на изпит (да му ... майката!) и няма концерт за мене, тъй че...
А всъщност. Наистина не съм от София. И си спомням преди години, когато при нас имаше режим на водата. Радио, телевизия, вестници... една дума не се чу. После като имаше същите проблеми във Сф. и ми писна да слушам за това...
И сега злобната същност на моята психика ме подтикна към саркастичната "забележка"...
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Re: Да ни е честито....again
Are sega голяма работа! Сефте комендантски!
А, аз лично наистина смятам да не съм в София през тези дни...
Някой да си спомня периода 89'-93'? а?
А, аз лично наистина смятам да не съм в София през тези дни...
Някой да си спомня периода 89'-93'? а?
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...
Аха, и аз ще се изкажа в същия злобен дух:р Когато тук преди време *цяло* лято нямахме вода с изключение на малки нощни интервали от около два-три часа, никой никъде нищо не спомена по въпроса. Осмелявам се да допусна, че ако някое краище на родината ни изобщо се спомене, че ще се спира водата за 70 часа, претръпналите хора ще повдигнат рамене и ще си рекат "ми слава Богу, че е само за толкоз и добре, че тоя път поне предупредиха". Обаче а на бас, че сега няколко седмици ще слушаме по новините как в София нямало да има вода 70 часа, ще се търсят виновни, ще се намират невинни, ще се оплакват жертви...
Как се постъпва в такива случаи: пълните легени, бидони и прочие съдове с вода, купувате си десетлитрова минерална за пиене, три дена ще изтърпите да не се изкъпите, нищо няма да ви се случи и докато се обърнете - то ще е минало. Не е приятно, обаче пък си помислете за местата в страната ни, където хората се радват ако имат 70 последователни часа вода и ще ви мине.
Но пък съветите на "Софийска вода" са трепач:)
Как се постъпва в такива случаи: пълните легени, бидони и прочие съдове с вода, купувате си десетлитрова минерална за пиене, три дена ще изтърпите да не се изкъпите, нищо няма да ви се случи и докато се обърнете - то ще е минало. Не е приятно, обаче пък си помислете за местата в страната ни, където хората се радват ако имат 70 последователни часа вода и ще ви мине.
Но пък съветите на "Софийска вода" са трепач:)
""Когато тук преди време *цяло* лято нямахме вода с изключение на малки нощни интервали от около два-три часа, никой никъде нищо не спомена по въпроса.""
Еба си гърча дето е било. И кога туй?!?! Нищо не съм чул
Ех, късметлийче си ти - Варна, морето, сините вълнииииии....., нека ти е лошо! Пък ние тука ще си смърдим
Еба си гърча дето е било. И кога туй?!?! Нищо не съм чул
Ех, късметлийче си ти - Варна, морето, сините вълнииииии....., нека ти е лошо! Пък ние тука ще си смърдим
Не мое да мъмриш, брат!