Вечната тема за казармата

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Nov 26, 2007 6:25 pm

БУАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАААААААААА.
Току що научих как шейха се е спасил от казармата. Много ге(ро)йско индийд! :lol: :lol: :lol:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Nov 26, 2007 6:26 pm

Ааа стария номер с моркова ли :mrgreen:
тц тц тц
Мдаа тва последното може само в днешни условия да се случи. Да има оплаквания, пък и 15 автомата си тежат бая. По 3.5кг за 7,62 ако е 50 кила :mrgreen: Уф а кооллко тъпо нещо е слончето просто. Добре че на баирите горе с маймунки.
За амелия пояснения - http://voiski.start.bg/article.php?aid=6056 слонче с хоботче ;р Оня черния садомазо вид дет има е маймунка. Що ли?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Nov 26, 2007 6:33 pm

Ние бяхме с черните-садо мазо газове. При положение че всеки има телефон с камера много е трудно да се скрие нещо в казармата или офицер да гърчи войник!Генерала нямаше желание да залеем BTV със клипчета :P Макар че преди нашия набор разправяха че яко са ги гърчели.Сержантите често плачеха по доброто старо време когато можело да ни "оправят".

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Mon Nov 26, 2007 6:35 pm

Ми вие сте си служили направо в девичи пансион :shock:
И пусни някоя снимка на жена-сержант в противогаз, без друго воайорската ми извратеност е доста перверзна :lol:
"Не вярвам в колективната мъдрост на индивидуалното невежество."
- Йежи Лец, "Невчесани мисли"

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Nov 26, 2007 6:39 pm

Interpreter wrote:Ми вие сте си служили направо в девичи пансион :shock:
И пусни някоя снимка на жена-сержант в противогаз, без друго воайорската ми извратеност е доста перверзна :lol:
Най-якото беше когато генрала заповяда марш на скок 30 километра до полигона в пълно бойно а пък той се возеше отстрани в джипката.Имаше рейсове обаче щаба решил че трябва да готви кадроваците за мисия.Сърцето ми пееше като гледах как жалките кадровачки пуфтят едва- едва по баира.На другия ден вървяха с разкрачени крака защо бяха целите в пришки :twisted:
П.С. Снимките са ми на компа -незнам как да ги постна във форума.Ако знаеш начин кажи.
Last edited by RRSunknown on Mon Nov 26, 2007 6:41 pm, edited 2 times in total.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Nov 26, 2007 6:40 pm

Xellos wrote:Ааа стария номер с моркова ли :mrgreen:
тц тц тц
За това не се бях сетил, признавам. Преди казах че не ме ебе как Алекс се е измъкнал от казармата, ама сега вече не искам и да знам - не че нещо, ама това е гадно, още повече да си го направиш сам ...

Иначе верно, я да видим снимка на жена сержант в противогаз, и на мен ми стана любопитно 8-) Пък и то модерната техника явно си имала големи предимства, по мое време камера в телефона си беше неква фантастика - като си помисля какви гледки е можело да заснема :lol:

Добавено: За снимките, направи си безплатен акаунт в data.bg например, и ги качи там, след което сложи линк тук, така май най-лесно ще стане.
This signature is not yet rated

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Nov 26, 2007 6:43 pm

имаше доста хора които се опитаха да симулират и да се правят на идиоти/гейове за да откопчат. Резултата беше че спечелиха дълги часове със военните психоложки и ВКР и не направиха нищо!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Nov 26, 2007 6:48 pm

Лейм, лейм, деца. :) Е, на който не му стига акъл, може и да си пожертва физиката в името на каузата. Не че има няква полза, де. Тва нищо не доказва.

На мен и през ум не ми е минало. Чисто психологическо надмощие и сценаристки гений. 8-)

Ето, и RRS ви го каза. :mrgreen: Не е за всеки.
Last edited by shayhiri on Mon Nov 26, 2007 6:56 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Mon Nov 26, 2007 6:55 pm

Моля настоятелно администраторът Морвен да заличи горния ми пост, тъй като съдържа неволно оскърбление към уважавания иначе от мен по-слаб пол :oops:
Last edited by Interpreter on Mon Nov 26, 2007 6:56 pm, edited 2 times in total.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Mon Nov 26, 2007 6:56 pm

искате снимки получавате:
http://img.data.bg/i.php?id=681074
http://img.data.bg/i.php?id=681081
http://img.data.bg/i.php?id=681082
Приятно гледане :twisted: :twisted: :twisted:
Имах и други обаче ротния ми изтри флашката последния ден да не съм изнасял секретна информация.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Mon Nov 26, 2007 6:56 pm

shayhiri wrote:Лейм, лейм, деца. :) Е, на който не му стига акъл, може и да си пожертва физиката в името на каузата. Не че има няква полза, де. Тва нищо не доказва.

На мен и през ум не ми е минало. Чисто психологическо надмощие и сценаристки гений. 8-)

Ето, и RRS ви го каза. :mrgreen:
Whatever, наистина май е по-добре да си спестиш подробностите, аз със сигурност не искам да знам. А, и ще съм благодарен ако не използваш това като повод, за да обърнеш темата в друга посока, поне това може да се прежалиш да направиш.
This signature is not yet rated

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Mon Nov 26, 2007 7:00 pm

RRSunknown wrote:искате снимки получавате:
http://img.data.bg/i.php?id=681074
http://img.data.bg/i.php?id=681081
http://img.data.bg/i.php?id=681082
Приятно гледане :twisted: :twisted: :twisted:
Имах и други обаче ротния ми изтри флашката последния ден да не съм изнасял секретна информация.
Много са секси, особено първата :thumbsup:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Nov 26, 2007 7:04 pm

Talking to me, Живик? :spite: Само една жена (или две, в случая) може дотолкова да се впечатли от такава история, че да не й излезе от главата, докато не раздуе навсякъде - пък много важно, че е конфиденциално. Просто не могат иначе, чегърта ги отвътре. :lol:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Nov 26, 2007 7:22 pm

Мдаа не изглеждат секси с тия противогази, ма пък се надявам че като ги свалят е по-добре ;) Уф аз поен с една евтина скина поснимах едно време малко от малко, ма качвал съм некои вече.

Алекс е взел присърце вица за редник Табуретка явно ;) Бате, ти ВКР явно не ви виждал никога.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Interpreter
Forsaken

Post by Interpreter » Mon Nov 26, 2007 7:22 pm

Каза Гуглата :thumbsup: