Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Само кино Арена ви дава възможността чрез билета ви за „Хитман” да изиграете вашата роля на живо в PaintBall Bulgaria.com.
Купувайки билет за „Хитман” вие имате възможноста да участвате в томбола за спечелването на един от 20 ваучера за сценарийната игра „Хитман” на игрището на Пейнтбол България. Печелившите ще се изтеглят на 21 декември в Арена Младост. Спечелилите ще бъдат уведомени по телефона.
Тъкмо се чудех как се филмира такова нещо - сега ше разберем.I am sure that most of you know, by now, that Abrams has signed on to do King's "Dark Tower" epic as soon as he is done with "Star Trek".. IMDb actually even has it listed, with zero info, as: The Dark Tower (2010)
For me, I am a gigantic fan of the books. They were tremendous, even though most hated King's involving himself in the series, as well as the so/so cop-out ending. It felt rushed.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Сериал или филм?Откъде го изкопа тва?shayhiri wrote:Тъкмо се чудех как се филмира такова нещо - сега ше разберем.I am sure that most of you know, by now, that Abrams has signed on to do King's "Dark Tower" epic as soon as he is done with "Star Trek".. IMDb actually even has it listed, with zero info, as: The Dark Tower (2010)
For me, I am a gigantic fan of the books. They were tremendous, even though most hated King's involving himself in the series, as well as the so/so cop-out ending. It felt rushed.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests