Никой ли още за филма? Наследник е на киношедьовър и има страшна лъскава визия и много предраматични монолози ала 300!
На кино с компания :)
Аха, ОКс.
Никой ли още за филма? Наследник е на киношедьовър и има страшна лъскава визия и много предраматични монолози ала 300!
Надъхахте ли се?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
На мен определено ми се гледа (все пак "Елизабет" е от любимите ми филми), но ми е далеч по-удобно от 19:15. Ако все пак мнозинството реши за 18:15, предполагам, че ще мога да изляза малко по-рано, но някой ще трябва да ми купи билет, и да ме чака до последния момент, защото с този трафик напоследък не мога да гарантирам кога точно ще стигна.
This signature is not yet rated
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Кофти за Жоро, супер за останалите. Явно пак ще забиваме след филма, така че по-добре от 18:15, засега. Има още два дни за донавиване и уточняване.
Кво казвате за новия ми аватар? Давам го безвъзмездно на мод, админ или Гаро.
Кво казвате за новия ми аватар? Давам го безвъзмездно на мод, админ или Гаро.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Не стаа хем болнични хем на кино аз. Са съвест проклета. Уикенда пък е неустановен отсекъде.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
И кво? Аз, Живик, Рол, Никола и Дима, така ли? Скатаващите се кво решиха, щот ейгодей. Среща 17:45 на касите - половин час преди прожекцията.
Е нищо - кат се върнеш. Макар че ти го чакаше отдавна филма.
Поне използвай докат си там и непременно виж Беулфа в Аймакс - за каквото е създаден. Завид отсега.
Поне използвай докат си там и непременно виж Беулфа в Аймакс - за каквото е създаден. Завид отсега.