Декември '07

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Nov 27, 2007 5:28 pm

Чекай бре! Номинациите са чак края на януари - и "Източни обещания" ще присъства в тях, гаранция.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Tue Nov 27, 2007 5:30 pm

Оставяйки настрана факта, че всъщност Оскарите никога не са били абсолютно мерило за качество. Като си помисля как принципно добри актьори са вземали награда са по-невзрачни роли, или пък понякога са ставали пълни недоразумения - като например липсата на награда за Кейт Бланшет за "Елизабет", така и така филмът в момента е актуален ...
This signature is not yet rated

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Nov 27, 2007 8:50 pm

Това ми е ясно Живик, ама искам ей така за едно фигуриране, поне да е номиниран. Но няма. Дано поне Кроненберг, че филма е страхотен, без последните 5 минути, и е направо за десятка.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Nov 29, 2007 11:09 pm

Адриана, кажи моля какво ще имаме около празниците? :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Nov 30, 2007 2:09 am

Ще пуснат нещо коледно за към края на месеца. Надявам се. :wink: Въпреки че предпочитам Аз съм Легенда. :mrgreen:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Dec 04, 2007 6:34 pm

Адриана, пак да помолим за предварителната декемврийска програма, ако ти е на разположение?

http://programata.bg/index.php?page=home&ln=1&city=1

Вахаха, тия са ненормални. :mrgreen: Вижте колко прожекции са отделили от Арена за Enchanted:
13:50, 16:10, 18:20, 20:30
и колко за Хитман:
12:00, 12:40, 14:00, 14:40, 16:00, 16:40, 17:20, 18:00, 18:40, 19:20, 20:00, 20:40, 21:20, 22:00, 22:40,
Вярно, че и най-малоумните екшъни се харчат у нас, ма този просто не се класира. Според мен при еднакъв брой прожекции въпросните два филма биха имали близки б.о. резултати. А сега с тия абсурдни прожекции за бг говното Хитман, аренците сами си го зачукват мощно.

Офертата за петъчен Молов Инчантид в темата за уговорки.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Dec 05, 2007 10:21 am

Е Хитмена доста хора май не знаят че е сниман в България, та може да се подлъжат да отидат. :mrgreen: А и винаги ще има мазохисти които ще го посетят само за да видят родните пейзажи в американски филм. :wink:
Last edited by DELgado on Thu Dec 06, 2007 9:28 am, edited 1 time in total.

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Wed Dec 05, 2007 11:06 pm

OOOo izleznal e,6e nalaza!

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Dec 06, 2007 9:29 am

Едва ли си заслужава парите за предпремиера. :?

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Dec 07, 2007 10:34 pm

В очакване на близки премиери...

Добри филми:
http://www.rottentomatoes.com/m/1183955 ... et_street/
http://www.rottentomatoes.com/m/enchanted/

Скапани филми:
http://www.rottentomatoes.com/m/hitman/

И "а сега де" филми:
http://www.rottentomatoes.com/m/his_dar ... n_compass/

В случаи като последния се налага да чета хайлайтите на ревютата, за да преценя къв им е проблемът, но още преди да съм го сторил съм сигурен, че филмът стабилно ще ни хареса, а критикарските заяжданици са за глупости - или поне не ни касаят пряко. Прилича ми на историята с Небесно Царство. Или Братя Грим. Ше видим де, но е жалко Потърите и в частност Нарнията да има значително повече от Компаса.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Dec 08, 2007 9:36 am

Баси Компаса наистина са го понаплюли. :shock: Аз пък не им вярвам и ще го гледам веднага щом мога. :mrgreen:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Dec 09, 2007 10:59 pm

Компасът, Валери, има несравнимо по-сериозен проблем от ревютата, както стана ясно тия дни в боксофиса, но тва в неговата си тема. :(

"Омагьосана" е осмичка. Успешен мултижанров филм, които толкова ценя. 4/10 пародия, 3/10 комедия, 2/10 романтика и даже 1/10 приказка/фентъзи. Много смях, особено ако сте с добра компания - и странната тръпка на моменти да виждаш 100% класическа Дисни анимация в игрален вариант. Какъвто е и хай-консептът на филма, сблъсъка м/у двата свята/формата. В повечето случаи работи страхотно, към края - не толкова, затова и осмичката.

Става за гледане от почти всички, както и се очакваше. :)

ifadriana
Mistborn

Post by ifadriana » Sun Dec 09, 2007 11:03 pm

shayhiri wrote:Адриана, кажи моля какво ще имаме около празниците? :)
Утре? Сори, забила съм напоследък в хоум ентътейнмънта, че сега е жътвата, но утре ще пусна инфо за близките месеци :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Dec 09, 2007 11:06 pm

Душата! :mrgreen: Извинявай, че ти "вадя душата" тия седмици. :oops: Изобщо не взех предвид, че иде празничната масакра. Пускай когато и за колкото сметнеш за добре - все е кяр! :D

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Dec 10, 2007 10:41 am

И аз гледах Омагьосана - забавен, малко по-детски от очакваното и преднамерено захаросан, но пък имаше много добри пародийни елементи. Не бих го бутала сред най-добрите филми, но е добро прекарване на два часа.
Last edited by Morwen on Mon Dec 10, 2007 11:47 am, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either