The Series Topic, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Dec 06, 2007 11:46 am

Абе, чакайте, в Арена има 11 и 12 епизод на Декстър, аз вчера 10-ти ли гледах или 12-ти, не мога да се сетя, леле :roll:.

Сезонът свърши ли с

Spoiler: show
Декстър се хваща за главата и казва 'Аз го убих', визирайки баща си, докато Доукс стои в клетката и е тотално смачкан от убийството, което Декстър е извършил до него преди малко...?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Thu Dec 06, 2007 12:04 pm

Не, това беше 10-ти епизод. Абе честно казано, не ми хареса особено финала, някак си много евтино го оставиха отворен за трети сезон. Изобщо, цялото развитие на героя изведнъж завърши адски нелогично. Вярно, че едва ли може да се търси логика в един сериен убиец, но аз очаквах повече, а не използване на похват, подобен на Prison Break.
This signature is not yet rated

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Dec 06, 2007 12:05 pm

:mrgreen: Значи имам още два епизода :) + последния на Хироус. Много съм зле.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Dec 06, 2007 12:08 pm

Elayne wrote::mrgreen: Значи имам още два епизода :) + последния на Хироус. Много съм зле.
Засядай здраво пред компа и ги почвай. :twisted: :mrgreen:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Dec 06, 2007 6:36 pm

Догледах го Декстъра. Не зная за вас, но за мен това беше разкошен финал, толкова ме накефи развръзката и завършеността, която дадоха на сериала дотук. Беше почти съвършено :) за мен, образът на Декстър се реабилитира отвсякъде и отново мажеше. Евала.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Dec 07, 2007 12:07 am

Deep into the first season of Battlestar Galactica. Засега само Балтар и Старбък са интересни и що годе действат като същества с нещо повече от рудиментарни ганглии. Определено е по-слаб от минисериите досега.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Dec 07, 2007 12:36 pm

Догледах и Герои. И той като Декстър :) не ме разочарова изобщо, само 1 нещо ме подразни, но нямаше как
Сайлър is back :(. А злодеят е много нервещ.
Вторият сезон си беше издухващ :) отвсякъде, жалко, че само 11 епизода.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Dec 07, 2007 12:41 pm

Тези стачкуващите само хубави неща им пожелавам. :twisted:

Човек не може да си се кефи с пълна сила на сериалчетата заради тях. :evil:

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Dec 07, 2007 12:47 pm

DELgado wrote:Тези стачкуващите само хубави неща им пожелавам. :twisted:

Човек не може да си се кефи с пълна сила на сериалчетата заради тях. :evil:
Ми хвани ти пиши сценарии като е толкова лесно и незаслужаващо по-добро заплащане.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Dec 07, 2007 1:10 pm

The third volume of Heroes, “Villains’, will air during the second half of Heroes Season Two. Here’s the preview aired by NBC after the conclusion of the last episode of Volume Two.
Както излиза това не е било край на сезона, а своеобразен финал на тази 'част' от сезона. Следващата ще продължи (да се надяваме горещо) след НГ. Това включва и евентуалното разрешаване на проблема със стачката.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Dec 07, 2007 1:17 pm

Драгън аз не че не им съчуствам на сценаристите ама вече почна да ми писва. :evil: Онея тъпаци толкова ли не могат да им удоволетворят исканията. :shock: Щото е най-малкото досадно за нас като потребители.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Fri Dec 07, 2007 1:26 pm

DELgado wrote:Драгън аз не че не им съчуствам на сценаристите ама вече почна да ми писва. :evil: Онея тъпаци толкова ли не могат да им удоволетворят исканията. :shock: Щото е най-малкото досадно за нас като потребители.
Не си потребител нали знаеш? Не е като да гледаш шоутата и рекламите които ги изплащат. Или да плащаш за да гледаш online. Или в iTunes. И тогава защо мислиш за сценаристите - мисли ги тези хубави неща за собствениците на студия!

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Dec 07, 2007 1:35 pm

Прав си за потребителското определение. :wink: И в началото подкрепях сценаристите в тяхната стачка, защото мисля че тяхната работа е една от най-важните за снимането на филмова продукция. Но цялата работа се проточи прекалено просто и донякъде почва да дразни. :evil:

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Dec 07, 2007 2:52 pm

Последният път когато е имало стачка, през 1988 г. струва ми се, тя е продължила около 8 месеца, така че не имайте прекалено големи надежди. Но то сега и пазара е по-динамичен, и пропуснатите ползи ще са по-високи, така че може да се стигне до компромис и по-рано.

Добавено:
Всъщност Heroes изобщо нямаше да свърши така, последният излъчен епизод е бил преправен заради стачката. Колкото до края,
и на мен не ми хареса връщането на Сайлър, сякаш не могат да измислят нов злодей. А пък и всичко се повтаря отначало, на мен например много повече ми харесваше Адам Монро, например - доста по-малко стереотипен.
This signature is not yet rated

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Dec 07, 2007 3:19 pm

Относно Хироус :):
Ами, Сайлър за мен е изключитлено добре построен злодей. Може би е съвсем по клишето, но актьорът така добре се справя с ролята си, че тръпки да те побият. Просто е силно отрицателен и затова мен ме дразни като цяло (все пак обичам добрите да ритат задници ^^), а и ме подразни, че го върнаха в играта, въпреки, че, според мен, беше неизбежно. Адам ... няма излъчването на злодей, а и неговата кауза не е особено оригинална :). Сайлър иска да се груха с абилитита като няма скрупули да убива, Адам иска да направи чистка, ако ще да останат 10 човека на Земята. И двамата не са кой знае колко оригинални. Факт е обаче, че като излъчване на злодей Сайлър кара кръвта да се смразява доста по-успешно ^^, ако ми позволиш да ползвам клишето.

Чета сега спойлери за продължението (разбира се са само спекулации, тъй като още няма готов сценарий или каквото и да било на 100% решено за продължението >.<). Доколкото виждам, Ники най-вероятно ще умре в пожара. Вариант е и да се върне като Джесика, а Ники да не се 'появи' никога повече. Майка щял да си има Моника 'поне'. Нейтън по никакъв начин няма да умре, защото сериалът не можел без братята, както Призън Брейк :) няма да е Призън Брейк без братята. Вероятно ще викнат Клеър да го спасява ИЛИ се спекулира, че той ще може сам да се излекува чрез кръвта на Адам, която още тече във вените му. Подсказва се и че Адам ще намери начин да се измъкне и отмъсти на Хиро. Вероятно някой ще го изкопае :roll:.
Пише бтв, че рейтингът на сериала сериозно е спаднал през втория сезон. Това ме озадачава доста. Сезонът беше страшно силен, поне докато не се сложи насилствен край с последния 11-ти епизод.

Бтв Кристен Бел :) е получила огромен фен съпорт :) и вероятно ще я оставят още известно време. Ура!
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around