Иначе за Адам Монро, може би просто актьорът ме кефи повече, беше пак злодей в Alias, който наред с героя на Тарантино беше от най-оригиналните.
Moderator: Moridin
Къде?Amelia wrote:Що няма Хауз??????? :< :< :<
В wiki-то списъка с епизодите свърши с последния и не пише нищо след това!Може да свършили готови епизоди и да чакат да свърши стачката!Amelia wrote:Ми тая сряда нямаше нов епизод.
Аз наскоро го доизгледах първия сезон и въпреки че е приятен малко е еднообразен по едно време. А и поради липсата на основна сюжетна линия мислех да не гледам втория сезон като го пуснат. А те взели че го спряли.tigermaster wrote:Гледах първите два епизода на "Досиетата на Дрезден" и дори ми харесаха. Много при това. За жалост точно като единствения друг сериал, успял да ме зариби, а именно "Джон Доу", и този е спрян след първия сезон. Което е жалко, защото сериалът е готин поне засега.
The Dragon wrote:Розлин е ебати тъпата и сдухана пача! Дано по-нататък да я варят бавно в олио!
DELgado wrote:Ооо тая ли.![]()
И аз не я понасям.Въпреки че в един момент направиха образа и малко по-интересен. И все пак си остава тъпа крава.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests