Малей, ще трябва бая кисело мляко да осигуря значи...
Пък то и това не е гаранция, че няма да си крадат играчките...
Най-ужасното ще е като им купя влакче с релси. Мога направо да си представя картинката - децата стоят набити и ревящи в ъгъла, а татковците им си играят с влакчето и диво се забавляват. Виждала съм я наживо всъщност...
Ще се наложи да раздавам правосъдие с Точилката на Правдата, то се е видяло.
Не, има много лесно решение на проблема - всичките ги правите момичета или момчета... с наклонности към модата... и им подарявате барби, а татковците да си купуват каквото щат...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Нека обобщим. АЗ съм майката. Единият баща е САШКО, а другият РОЛЬО.
Откъде ще дойдат тези наклонности към модата???
Аз дори на елементарно гримиране не мога да ги науча...
Рецесивни гени, такива неща... Ся, на мен и двамата ми родители са били музикални (или поне са различавали една октава от друга), пък на мен сол мажор ми звучи като диетична подправка...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Мнем. В мойта рода фешъни никога не сме имали. Така че рецесивните гени няма да помогнат...
А и те тия неща не стават с генетика, а с възпитание. Освен да ги препарираме пред телевизора да гледат по цял ден Фешън ТВ, друг начин не виждам.
Всъщност и това няма да помогне, защото те ще са едни безкрайно заети деца. Все пак Рольо ще настоява да ги запише на някакво изкуство, Сашко - на език, а аз - на спорт. Няма да имат време нито за Фешън ТВ, нито за Бурда.
Amelia wrote:Нека обобщим. АЗ съм майката. Единият баща е САШКО, а другият РОЛЬО.Откъде ще дойдат тези наклонности към модата???
Аз дори на елементарно гримиране не мога да ги науча...
Може да си направите бебе в епруветка. За да има гени и от тримцата.
Са, генетик си, няма какво да ти обяснявам. С настоящите ин-витро методи няма как да се направи обмен на гени между три индивида. Виж, ако ти можеш да измислиш нещо...
Накрая наистина ще станат негърчета със зелена коса, знам си аз.
Иначе Амелия за сегашните методи е ясно че няма как да стане. Но такава експериментална и освободена от предрасъдъци дв..тройка като вас може и да се подложи на опити в името на науката. Все пак зараждането на шестата раса, както Марфа разкри, явно лежи на вашите плещи.