The Series Topic, Part II
Moderator: Moridin
It's a guy thing. You wouldn't understandAmelia wrote:Аз пък доста я харесвам. И като роля, и като актьор. Много повече ме дразни онази ужасна руса скочубра (номер 6 тва).

Иначе Аполо е сложен

And you can't dance with a devil on your back...
- The Dragon
- Elder God
Номер 6 FTW!
- Spoiler: show
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Само за 4-5 проблема се сещам на тая иначе така гениална мисъл:

And you can't dance with a devil on your back...
- The Dragon
- Elder God
едит: Къде видя спойлери пък ти? То това става ясно още в първи епизод на първи сезон. А за минисерийките не е от никакво значение.
Аз изгледах половината и продължавам нататък от Star Trek: Deep Space 9 сериалчето. Ако знаете какъв
кеф е да видиш Патрик Стюарт в първия епизод (само в него се появява, уви). Носталгия!
Баси колко го заобичах тоя актьор след 7 сезона от по 20+ епизода с него в главната роля.
Дотук мога да кажа, че сериалът определено изглежда доста по-слаб откъм магнетични и ярки образи, както и като сюжет на епизодите (всъщност и TNG започва с доста бозави историйки в началото, а и там 70-80, ако не и повече, процента от силата на сериала са персонажите и великолепната актьорска игра). Главният герой Бенджамин Сиско просто бледнее пред Пикар, за огромно мое съжаление. За сметка на това имаме доста готин главен доктор
и много красива мацка трил с червей в стомаха
.
Ще трябва да си търся :/ останалите сезони, защото имам само първи.

Дотук мога да кажа, че сериалът определено изглежда доста по-слаб откъм магнетични и ярки образи, както и като сюжет на епизодите (всъщност и TNG започва с доста бозави историйки в началото, а и там 70-80, ако не и повече, процента от силата на сериала са персонажите и великолепната актьорска игра). Главният герой Бенджамин Сиско просто бледнее пред Пикар, за огромно мое съжаление. За сметка на това имаме доста готин главен доктор

Ще трябва да си търся :/ останалите сезони, защото имам само първи.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Аз пък хвърлих един поглед на Jack of All Trades - и просто не можах да спра да се хиля
Сериалът е с Брус Кембъл, което би трябвало да е достатъчно за определен кръг хора. Като цяло наподобява The Adventures of Brisco County Jr. (има си съответния набор от футуристични джаджи), само че има далеч повече бъзици с какво ли не, включително и други роли на Брус. Накратко, Джак Стайлс е таен агент на Томас Джеферсън (или T.J.
), който през 1801 г. е пратен да се бори против Наполеон на тихоокеанския остров Палау-Палау. Там той се представя и за Смелия драгун, местен народен герой, защитаващ онеправданите от французите (много силен бъзик със Зоро). Абе изобщо, вижте само заглавните надписи (и песничката), които дават много добра представа какво ви чака 
http://www.youtube.com/watch?v=_VNsjjYRgjc
Жалко, че сериалчето е спряно в началото на втория си сезон, но така има по-малко епизоди за гледане (малко над 20), а пък и всеки е по 20-тина минути.

Сериалът е с Брус Кембъл, което би трябвало да е достатъчно за определен кръг хора. Като цяло наподобява The Adventures of Brisco County Jr. (има си съответния набор от футуристични джаджи), само че има далеч повече бъзици с какво ли не, включително и други роли на Брус. Накратко, Джак Стайлс е таен агент на Томас Джеферсън (или T.J.

http://www.youtube.com/watch?v=_VNsjjYRgjc
Жалко, че сериалчето е спряно в началото на втория си сезон, но така има по-малко епизоди за гледане (малко над 20), а пък и всеки е по 20-тина минути.
This signature is not yet rated
- BaYa
- Forsaken
Ааааааааааааааааааааааа!!! Първите 3 и половина епизода от 2-та Галактика ще ме довърчшаааааааат!!!! А ми остават още почти 2 сезона. Но пък ми става все по-интересен и привлекателен.
И аз недолюбвам номер 6. Но най ме разярява Гаюс Балтар!!!
И аз недолюбвам номер 6. Но най ме разярява Гаюс Балтар!!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!