Сбирките на клуб Иван Ефремов

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Dec 12, 2007 11:23 pm

Много добро представяне на списанието. Супер се справихте като презентация. :thumbsup: Само накрая малко се поувлякохте в друга насока (издавани/неиздавани автори, преводи и чудеса) но като цяло беше интересно. Дори за хора, които четат списанието като мен. А мисля че успяхте и да провокирате интерес в публиката поне да влезнат и до поразгледат малко Shadowdance-а. :yay:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Dec 12, 2007 11:36 pm

Доматите са му майката. :) Може и без колци.

Исках повече Емо, но и от заелия мястото му Мор съм доволен.

Скъсах се да вдигам ръка, ма те не щяха да ми дават думата, щот ме знаят. :roll: А аз за добро. И тогава ги целех с домати в отговор. Рол като сценичен музикант трябва да свиква. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Dec 12, 2007 11:46 pm

На Рол, като ДОБЪР сценичен музикант, не му се налага. :mrgreen:

Иначе мерси, Валка ;)
And you can't dance with a devil on your back...

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Dec 13, 2007 12:45 am

Всъщност и това накрая не беше непременно поувличане. Според мен беше много добре от всички гледни точки - имаше и презентацията на самото списание (е, хубаво де, те и друг път са виждали, че можете да излагате предварително подготвено представяне), имаше и въпроси от публиката, имаше и дискусия на всякакви теми. Хората видяха не само лъскавата брошурка за пред всички - с въпросите разбраха какво тях ги интересува, а с дискусията след това демонстрирахте и познания, и мислене... Много ми хареса цялото представяне! :yay:

А също така ми хареса и червеното самолетче, което няма, няма, па току се отразяваше в руменина по лицата ви :bigtongue:
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Dec 13, 2007 1:47 am

Флаер, ако обичаш! Или скаер, не помня Рол на какво беше по-навит. Бе, според мен спорът добър ли е Филип Дик или не и т.н. беше малко излишен. Но стана представянето, май дори имаше заинтересувани...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Dec 13, 2007 1:57 am

Да бе, скоро тук няма можем се разминем от нуубове. Имайте го предвид и бъдете по-любезни от обикновено. :idea:
На Рол, като ДОБЪР сценичен музикант, не му се налага.

Всъщност точно тва имах предвид. 8-) Оня Бах скоро няма ми излезе от главата. Мноо ти се кефя кат на колега (успял) музикант, Симе. :D
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

kalein
Arcanist

Post by kalein » Thu Dec 13, 2007 7:51 am

DELgado wrote: Само накрая малко се поувлякохте в друга насока (издавани/неиздавани автори, преводи и чудеса) :
Всъщност това беше частта, в която ви тествахме колко разбирате фантастиката... :D

Ето аудиозапис.

И вече подритвам за следващата седмица.

Подпис: едно от страшните неща във форума
Аз съм мазохист. От грубостта и агресивната глупост ме боли ужасно, но нещо ме кара да продължавам...

Ако не харесваш думите ми, спомни си: винаги можеш да ми спретнеш бан.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Thu Dec 13, 2007 12:07 pm

И аз да поздравя за представянето. Получи се много добре. Имаше малки противоречия (казвате, че има много хора и се покрива всичко, после че хората нямат време и не може да се покрие всичко излизащо) и можеше да вкарате малко инфо и за другите рубрики, но и така се получи по-добре от предните пъти и определено им хванахте вниманието и вярвам, че доста ще пробват списанието, ако не са вече...
И респект за нервите, че не нахранихте козата дето си гледаше снимките, говореше през цялото време и вкарваше мъдри коментари, и пича дет опъна краката на масата и сърбаше чай...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Thu Dec 13, 2007 12:11 pm

Да, аз вчера всъщност забравих да ви поздравя за хладнокръвното поведение... За хора, които го виждат за пръв път, Бобсън (човекът с чая) може да е малко стряскащ, особено ако го виждаш за пръв път, когато правиш някакво представяне или лекция или нещо такова :) (аз, за щастие, го познавах доста отпреди да започне да ми се появява на лекциите във ФМИ :)) Но всъщност си е добър човек и на моменти твърде интересен събеседник, от доста неща се интересува, доста неща поназнайва... и евала на Симеон, че се сдържа само с един-два погледа към него :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Thu Dec 13, 2007 12:21 pm

...
Едит: Може и да е пич да дрънка, но държанието му определено не беше добър тон, както би казал чичо Кук. Както и да е, Пенчев е прав, това не е място да се обсъждат хора които дори не познавам.
Last edited by Corwin on Thu Dec 13, 2007 1:35 pm, edited 1 time in total.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Dec 13, 2007 12:47 pm

Бобсъна е от друга планета просто! :) Макар че му се посвиква де, ма аре нема нужда, както би казал поета.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Dec 13, 2007 3:40 pm

Хареса ми представянето и съжалявам, че повече хора от екипа не присъстваха, някак надъхващо беше. Добре, че има запис 8-) Благодаря на Калин освен за записа и за хубавите въпроси, които зададе :wink:
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Dec 13, 2007 3:43 pm

Бе, за това с повечето хора от екипа... хем си права, хем някак не би било хубаво повечето да сме вътрешни.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Dec 13, 2007 4:22 pm

Морви е права. Иначе ще изглежда все едно превземате Ефремов отвътре. :mrgreen:
Другата седмица пак съм там. :bigtongue:

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Dec 13, 2007 4:59 pm

Естествено нямах предвид да се струпаме всички в Ефремов (най-малко стаичката няма да ни побере). Това, което казах, беше, че нямаше да е лошо повече хора от екипа да видят презентацията.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.