Разтърсваща вест ще бъде премълчана в Цитаделата (СПОЙЛЕРИ)

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Oct 27, 2007 11:51 am

Нищо гей не съм забелязал в книгите на Хоб. :shock:

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Sun Oct 28, 2007 10:10 pm

inkheart wrote: Стига снобствали. Не ви ли липсва Муки.
И идея си нямаш...

Както и да е, нека споменем Робин Хоб все пак. Книгите й са гейски, защото има прекалено много психоанализа в тях, нали? Напълно съм съгласен. Всички тези чувства, угризения, разкъсани души, хомологизъм и психоеротика на квадрат... Книгите й определено са предназначени за хора, които се движат в насрещното платно. Не разбирам каква друга причина би имало някой да ги харесва.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Dec 13, 2007 5:41 pm

И неговите тайни ще бъдат разкрити - по-ужасяващи и от най-страшните представи за тях. И ще породят нови въпроси, чиито отговор Хари ще трябва да разкрие сам. Как всъщност са загинали родителите му, дали Дъмбълдор е този, за когото са го мислили
Хахаххаха! :mrgreen: Ето наистина един въпрос с неочакван и зловещ отговор. :rofl: Сигурно единствената интересна врътка в цялата септалогия. :roll: (Е, в тройката имаше малко.)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.