На кино с компания :)
Ами, аз се чух с приятелката ми, която сподели, че няма да празнува, защото не са им давали заплати от 3 месеца вече О_О...
Така че ще дойда на киното и съответно пред касите в 19:30ч. Съжалявам за малката лудница дето направих тук ^^, ама нали трябваше и вие да знаете.
Така че ще дойда на киното и съответно пред касите в 19:30ч. Съжалявам за малката лудница дето направих тук ^^, ама нали трябваше и вие да знаете.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Само да кажа, че при такава честота на прожекциите ще има спокойно билети и вечерта. Така че Рол може да не се разкарва специално, ако прецени - или пък хора да се включват и в последния момент.
Филмът не е излишно дълъг (окастрили са го зле, бтв
), така че после пак ше има време за петъчна забава. 
И аз така, към 19:15 ше седна горе на по чорба-две.Аз ще съм към 19.00 в Мола, разхождайки се из Пикадили и книжарницата.
Филмът не е излишно дълъг (окастрили са го зле, бтв
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Roland wrote:Ок, да видим кво се случва за Компаса, утре (петък), от 20:15:
аз
сестра ми
Емо
Шайхири
Минувача
Валери
Рандъм
Морви
Пенчев
Тънди
Дима
Никола
Дафи
Коруин
Неясни:
Пъгсли
Чакам поправки и добавки, защото мисля да се купуват тоя път билети предварително
And you can't dance with a devil on your back...
Едно навременно предупреждение.Филмът "Златният Компас" по кината у нас
Author: Darth Sparhawk
Date: 14.12.2007
Филмът по романа на Филип Пулман "Златният Компас" вече официално излиза по кината в България, след като се въртя една седмица предпремиерно. Историята на филма е около малко момиче на име Лира, което трябва да разбере кой отвлича деца в нейния свят и за какво.
Макар рекламната кампания на филма да подсказваше, че той е подобен на "Хрониките на Нарния" и "Властелинът на Пръстените", ние считаме за редно да предупредим феновете, че самият Пулман мрази Нарния и нарича "Властелина"... инфантилен.
Сами преценете дали да гледате екранизация по романа на такъв човек.
Преценявам в момента.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Въпросът е принципен, Валери. Замисли се и ти, прецени сам.
Петя и аз ще ходим да гледаме тази вечер в 19.15 Омагьосана в Мола, ако някой е пропуснал и има желание да се джойне, там ще сме към 7.
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*