Гаро, тук ги има, ако ти вършат работа в електронен вариант. На сайта качват де що видят учебник по английки, от профишънси до детски програми, вчера го открих и още му се радвам

Moderator: Moridin

Много хубава тема. Иначе щях да се нося по студа сума ти време.
 Много хубава тема. Иначе щях да се нося по студа сума ти време. Не ми се занимава да сменям и поставката.
 Не ми се занимава да сменям и поставката. Повечето сайтове, на които са споменати Домко, говорят по-скоро за тапети, облицовки и други начини да си скриеш петната от шампанско по стените
  Повечето сайтове, на които са споменати Домко, говорят по-скоро за тапети, облицовки и други начини да си скриеш петната от шампанско по стените 

Кажи къде си намерил... сериозно, може да помогне и на други хора...Алекс Султанов wrote:Намерих си аз. Евтино.
Ти кажи що ме прати право при тапетите?
 Е, хубу, и двамата сме работили с грешни впечатления по спомени
  Е, хубу, и двамата сме работили с грешни впечатления по спомени  Макар че мисля, че в Mr. Bricolage всъщност може и да има.
  Макар че мисля, че в Mr. Bricolage всъщност може и да има. Е и кутия бонбони за момичето в железарията дет сглоби разни неща около поплавъка
 Е и кутия бонбони за момичето в железарията дет сглоби разни неща около поплавъка 
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests