Хих, ма не мачът снощи си беше страшно хубав. И не мисля, че холандците са играли слабо, при такава немска защита как да играеш. Но се израдвах когато изравниха, според мен си го заслужаваха.
За днес:
Гърция - Испания 1:1
Русия - Португалия 0:2
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
E, какво му беше хубавото, освен публиката? Иска ми се Латвия да отупа и Холандия (които имат много малоумен треньор), и Германия (които пък са ми страшно противни и нямат много класни играчи). Лично на мен Чехия - Латвия ми беше по-интересен, сигурно защото съм фен на чехите.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Tи остави мамбата По яко беше когато същата звезда ( Спиридонов) се изцепи "... и Кан изкача напред, боксира топката и я изпраща на 38 метра напред..."
Страшен мач, невероятен гол на Ван Нистелрой, жалко за немците, те (немците) ще разгонват фамилии на световното в Германия!
Немците май почнаха да се оправят. Толкова психически смачкан отбор не съм виждал.. А холандците са ебаси и надутите типчета 'отбор на звезди', 'наи-сигурния претендент' Колкото до другаря Руд като го няма целия Манчестър да играе само за него така е..
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Мойто птиче, дето се предполагаше да ми даде точните резултати или поне да осигури такъв резултат, какъвто съм си намислила, никакво го няма, затова днес давам прогнозите на уличния пес, дето бяга из квартала:
17.06.2004 АНГЛИЯ : ШВЕЙЦАРИЯ 2 : 1
ХЪРВАТИЯ : ФРАНЦИЯ 2 : 2
18.06.2004 БЪЛГАРИЯ : ДАНИЯ 2 : 1
ИТАЛИЯ : ШВЕЦИЯ 2 : 2
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Бе да, ама 7 часа е след 10 минути...нещо май забранено ми се вижда :)) Нищо де, ти окуражи потъпканите ми екстрасенсови мераци:
Гърция - Испания 1:1
А мен лично Спиридончо толкова ме дразни, че чак ме кефи ( парадоксалните изказвания са моята стихия...) - толкова змии и гущери изплю против футболистите в мача Швейцария - Хърватия, а и не само там, че може направо да си построи вивариум и да зареже коментаторството, че явно там няма талант ( а за да се каже за един коментатор, че няма талант на фона на останалите коментатори, значи тоя или изобщо не може да говори, или на зрителите им се приисква да е така, докато го слушат ).