Весели Празници!
Moderator: Moridin
Ние винаги отделяме първото парче от питата за Богородица, ама като знам как правехме погачата тя паричката нямаше как да е там. Още не сме стигнали до нея де
Някъде по-навътре ще да е. А късметите са си в баницата за Нова година, както писах верно в блога си. Ама лами, късмети по Коледа, гха! Виж, онова на Жоро е право, дето си правят баница с късмети по два пъти, че да има
Освен това Дядо Коледа ми донесе един Бейлис с шоколадови чашки към него! Още не съм го опитала, ама му се точа здраво! 
Е Весела Коуеда по часовник
Мдааа е изринах си аз паричката от раз вчера, даже не се наложи да ровя. Ся рутинно преяждане с остатъка лебец и сърми днеска
Пък за богордица остаяме винаги, ма ше да е нещо свързано с щетите от преяждането тоя ритуал. 
Бахти де побрах половината от тва питенце вчера с 3 сърмета ненам.

Бахти де побрах половината от тва питенце вчера с 3 сърмета ненам.

Last edited by Xellos on Tue Dec 25, 2007 1:36 pm, edited 1 time in total.
For those who come after...
- RRSunknown
- Elder God
Весела Коледа на вси4ки. Освен парата се слага коп4е, кле4ка, здравец ииии май тва е... съответно те са за добитък, плодородие и здраве (за добитъка мое и да съм в гре6ка де) на мен не ми се падна ни6то.
Сори за 4тата и 6тата, не6то не ми работят
Сори за 4тата и 6тата, не6то не ми работят
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*
- Interpreter
- Forsaken