Последната книга , която прочетох беше "КРадецът на Зората " от тази поредица . Книгите не са шедьоври , но не са и боклуци . Хареса ми това , че нямаше безсмъртни герои , които да могат да се справят с безчет противници . Готино беше , че голяма част от героите изпомряха . Не , че съм съдист и харесвам смъртта , просто така изглежда по- реалистично .
Е , чели ли сте ги и ако сте какво е мнението ви за тях ?
Поредното спасяване на света или Хрониките на Гарваните
Поредното спасяване на света или Хрониките на Гарваните
Last edited by Stoly on Tue Jan 01, 2008 9:53 pm, edited 3 times in total.
- RRSunknown
- Elder God
Един приятелски съвет към Stoly- постаряй се да се редактираш поста преди да го пуснеш. Имаш доста смешни правописни грешки. Не че и аз не правя грешки но гледам да си ги поправям.
Посочвам ти грешчиците:
"шедюври" - искал си да напишеш шедьоври
"съдист" - искал си да напишеш садист
"реалистчно" - пропуснал си "и".
Има едно бутонче "edit" горе вдясно с което можеш да поправяш, аз ги използвам често.
Мнението ми за поредицата- много слаба.Недей да си губиш времето и да я четеш ами хвани нещо качествено като Малазанската книга на мъртвите или песен за огън и лед.
Посочвам ти грешчиците:
Има едно бутонче "edit" горе вдясно с което можеш да поправяш, аз ги използвам често.
Мнението ми за поредицата- много слаба.Недей да си губиш времето и да я четеш ами хвани нещо качествено като Малазанската книга на мъртвите или песен за огън и лед.
за грешките - сорка , макар че мисля , че не пречат толковаRRSunknown wrote:Един приятелски съвет към Stoly- постаряй се да се редактираш поста преди да го пуснеш. Имаш доста смешни правописни грешки. Не че и аз не правя грешки но гледам да си ги поправям.
Посочвам ти грешчиците:
а относно книгите , които ми препоръчваш - песента я чета сега , а Малазана ми беше подарен от брат ми и скоро ще го почвам
бтв , знам как да ги редактирам , не за пръв път ми правят забележка , че съм неграмотник
Ох, поне запетайките да са без спейсче. Умопомрачително голям брой го слагат, а не знам да са сменяли напоследък правилата. 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra