Дейвид Брин

Литературни критики и възхвали. Всичко, което винаги сте искали да знаете за Даниел Стийл и Нора Робъртс, а ви е било срам да попитате :р
Dilvish the Damned
Paragon

Post by Dilvish the Damned » Fri Jun 18, 2004 9:54 am

Дельвиг, винаги съм обичал да ругаят "по мене!", така че благодарско за реверанса :wink: :D .

Но в случая пак и отново - прочети "Звездна вълна...", в името на Тангра!. Делфините не са изпратени на принципа "гъз път да види"; имат си отговорници-хора, които следят дали въобще ги бива за тази работа, или ще се издънят, когато опре до понасяне на отговорности.

Не мога обаче да не се съглася по отношение на водните раси - наистина няма как да имат дори и бегло подобна на нашата цивилизация. Най-малкото, колелото могат да открият (надявам се, не и Колелото, обаче :shock: :shock: :shock: !!!), но огън... освен по някаква дива случайност да запалят магнезий, просто не би могло да стане. Оттам и технологии, и всичко по реда си ще бъде коренно различно.

Като се замислих, на тях колело всъщност няма да им трябва - значи ще се отърват и от Колелото... :D :D кеф :D :D !

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Jun 18, 2004 10:49 am

От Колелото ша са отърват, ама нищо не им пречи да съчинят "Приливно-отливните движения на Времето":Р А много ми хареса това за гюма със златните рибки от Проксима Нещо Си;))))))
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Mon Jun 28, 2004 9:02 pm

Сега се сетих, че имаше един разказ на Брин- " Кристалните сфери ", май така се зовеше. Бяха го сложили в един сборник- 'Изгубеното бъдеще" и много радваше...
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image