23-ти

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Xellos
Moderator

23-ти

Post by Xellos » Thu Jun 17, 2004 10:00 am

23-ти брой е качен тамън. вижте за тестове че неам време да го проверявам извън това дали бачкат линковете.

И земете ми дайте материали за главната най-сетне. :twisted:
Last edited by Xellos on Thu Jun 17, 2004 2:26 pm, edited 1 time in total.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Jun 17, 2004 10:09 am

Бе доколкото знам, само мене ме дразни попъпът, пък аз нямам идея как се бърника, та...
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jun 17, 2004 10:34 am

ммхм. сигурно аз нещо да съм се отплеснал кат съм ъплоудвал. Мразим unicode :evil:.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Jun 17, 2004 11:07 am

Ади бе! Четете го това списание, кажете нещо! Ма мое ли чак пък такава незаинтересованост, м?:Р
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jun 17, 2004 11:21 am

е кво, то безмълвни сме след това представяне на - Orlando rullz ;p

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Thu Jun 17, 2004 11:32 am

Засега само ми хареса разказчето за Цикламента Аджа ... очакваме продължение!

Clio
Moderator

Post by Clio » Thu Jun 17, 2004 11:40 am

Аз искам на първо време да похваля най-искрено Random за чудесния разказ и Марф за продължението на нейния (все повече ми харесва туй, да знаеш) :)
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Thu Jun 17, 2004 5:41 pm

Хубав брой. Изненадах се приятно, в смисъл - последното нещо, което очаквах като влязох днес във форума беше да има нов брой...за сравнение - предишният го дебнах и очаквах ;-) Покрай тия изпити съвсем изключих от света.
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Thu Jun 17, 2004 6:05 pm

Друг път наистина си е голяма игра на котка и мишка ... Днес наистина ни изненадохте ...
Определено вече се присъединявам към Клио със поздравите, и се надявам че Елфическите потайности са готови до 20та част, но Марда ще ни ги сервира на час по лъжичка ... :D :D :D :D

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Thu Jun 17, 2004 6:37 pm

Кой ще ти ги сервира?!?! :twisted: Оуеуе! :o

Уук.

Kolibri
Sorcerer

Post by Kolibri » Thu Jun 17, 2004 9:56 pm

Е, на това му се казва да изчетеш всичко на един дъх. Пък аз смятах да спя, тц тц тц:ррр
Много добър брой, но аз и не съм очаквала друго. Специални поздравления за Марфа и нейната статия за Страстите Христови - Марфи, отдавна не бях чела нещо, грабващо ме по този начин. Единственото, което мога да коментирам е, че сякаш си ми чела мислите и си го казала така добре, както едва ли някой би могъл.
Другото, което ме зарадва изключително много бяха коментарите за Троя. Смях се с глас на критиките, ако и да не бях съгласна с част от тях.
С удоволствие научих, че можем да очакваме нови книги на Салваторе за Дризт, мен лично поредицата ми допадна твърде много, нищо, че последните книги леко ми доскучаваха.
И на последно /но не и по важност/ място - редакционното. Това за мен е най-хубавата част от всеки пореден брой. И този път беше на ниво:)
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Jun 17, 2004 11:37 pm

Marda rulz ;p Бе добре си е броя. Само тоя пусти хумор па с колелото се мота ;р

Random
Ascendent

Post by Random » Fri Jun 18, 2004 9:07 am

Клио, мерси много!
Ама къде е тоз брой? Аз ли нещо съм кьорав, ПЦ-то ли му има нещо, ама няма 23 брой на страницата.
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Jun 18, 2004 9:52 am

http://www.shadowdance.info/design/index800.htm

Е как да го няма? Те тука си е!

Уук.

Random
Ascendent

Post by Random » Fri Jun 18, 2004 9:59 am

Ми знам ли. От компютъра ще да е, от нета... не знам. В момента съм на зала и съобщението, което стои на началната страница гласи: 22 брой е качен. Като се добера до друго ПЦ, ще видим дали там е проблема или аз нещо съм се смахнал.

Едит: Хм, отворих го. Написах направо адреса на новия брой и го изкара, но все още не мога да го отворя по стандартния начин.
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.