Януари '08
Изгледах и аз АвП2-ката, направих и грешката да дам пари за кино, като очаквах поне ефекти и меле(след предишното авп на повече не се и надявах). Баси, как успяха да направят по-лош филмн от предишния, направо не е за вярване. Единственото на което се надявах да се изкефя в тоя филм - мощни мелета между хищниЦИ и пришълци - просто го нямаше. А където го имаше беше бой на негри в тъмна нощ, и трябваше да гледам внимателно за да видя кой кой е в мелето и за какво се бори и най-вече как. За актьорска игра, някакво напрежение или (направо ми се обръща езика) някакъв поне малце неклиширан сюжет не може дори да се говори. Кървищата и разчленяванията бяха напълно самоцелно заснети, без каквато и да е връзка с нещото, дето минаваше за основна идея на филма, да не говорим, че и те бяха на принципа на гореспоменатия бой на черни братя в тъмното.
По десетобалната му давам 2, и то само заради сцената в каналите с лазерните мрежи. И пак му е много.
А по темата за предишните серии - на Пришълеца ме кефи най-много 2-ката, след това 1-цата. 3 и 4 нещо не ме израдваха особено. А първият Хищник мачка здраво.
П.С. Ревюто на Коруин е убиец:lol:
По десетобалната му давам 2, и то само заради сцената в каналите с лазерните мрежи. И пак му е много.
А по темата за предишните серии - на Пришълеца ме кефи най-много 2-ката, след това 1-цата. 3 и 4 нещо не ме израдваха особено. А първият Хищник мачка здраво.
П.С. Ревюто на Коруин е убиец:lol:
Elves dig rocket launchers.
Еми не знам. Вярно че филма си беше тъмничък но пък звука те оставяше без дъх. Може би да гледаш филма дигитално в Арената е по-различно като усещане.
При мен имаше моменти в дадени битки когато пет минути не можеш да си поемеш дъх от звуковите ефекти. Направо все едно си вътре във филма. На компютър сигурно ще изжглежда бая зле филма. 

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Да, и аз го отбелязах. Тва е стар номер - като не се вижда достатъчно, подчертаваш и доизграждаш илюзията със звук.
Друго няма - дори и Валери си каза.
Друго няма - дори и Валери си каза.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Добре де, не го гледайте АвП 2, щом само аз и Валери го харесваме!
Обаче ревюто на Коруина ме изкефи. И то без да разбирам бъкел нищо от Старкрафт.
По темата за предишните филми - най ме радват вторият Пришълец, плътно следван от първия.
В четвъртия Пришълец имаше доста добри моменти (Рон Пърлман, ъпгрейднатата Рипли и като цяло екипът на контрабандистите).
Първият Хищник също го биваше.
Третият Пришълец за мен е самоцелна интелектуална чикия на Дейвид Финчър (благодаря за поправката, Симич) в стил "Скийте ся къв ентелегентен социо-психологически хорър ще ви спретна във франчайза на Пришълците. А, да, освен това ще убия Нют и ефрейтор Хикс, а накрая ще утрепя и Рипли, да се гънат колегите, които ще правят продължения". Тъпак.

Обаче ревюто на Коруина ме изкефи. И то без да разбирам бъкел нищо от Старкрафт.

По темата за предишните филми - най ме радват вторият Пришълец, плътно следван от първия.
В четвъртия Пришълец имаше доста добри моменти (Рон Пърлман, ъпгрейднатата Рипли и като цяло екипът на контрабандистите).
Първият Хищник също го биваше.
Третият Пришълец за мен е самоцелна интелектуална чикия на Дейвид Финчър (благодаря за поправката, Симич) в стил "Скийте ся къв ентелегентен социо-психологически хорър ще ви спретна във франчайза на Пришълците. А, да, освен това ще убия Нют и ефрейтор Хикс, а накрая ще утрепя и Рипли, да се гънат колегите, които ще правят продължения". Тъпак.
Last edited by passer-by on Mon Jan 07, 2008 5:32 pm, edited 1 time in total.
Ще трябва да гледам пак всички Пришълци 2-4, щот съм ги изпозабравил. Но със сигурност ще ми харесат повече от първия, на който умрях от скука наскоро.
Първия Хищник, виж, го помня твърде добре, което още веднъж доказва, че е класика. Също така помня, че продължението (с Дани Глоувър) беше ужасно и изобщо не мога да разбера как го слагате в едно изречение с оригинала.
Първия Хищник, виж, го помня твърде добре, което още веднъж доказва, че е класика. Също така помня, че продължението (с Дани Глоувър) беше ужасно и изобщо не мога да разбера как го слагате в едно изречение с оригинала.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
На мен пък първите три пришълеца ми харесаха умерено, май най-много втория, а Хищникът ми беше доста скучен, но все пак ставаше. Втория Хищник и четвъртия Пришълец или не съм гледала, или не ми е останал никакъв спомен. Но пък върсус-а беше такава боза...
Last edited by Morwen on Mon Jan 07, 2008 5:50 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either