На кино с компания :)
- Moridin
- Global Moderator
Е чак пък... по-скоро от преяждане с китайско
бачка до 11.30 май, което покрива повечето филми...
на теб специално (+Рол+Дафи+Ицо+...) не ти е проблем от сердика пеша
в 11 валката и ники имат трамвай 11 до надежда (а Никола - 11 в другата посока), доста хора живеят по люлин/западен парк (пак метро)
и така...
остават хората в източните квартали, ама Дима каза, че няма пари, а Ланис да иде на екшън с Уил Смит... Тишо е програмист, за него има такси
И Пъгсела, но ПОНЕ Пенчев е с кола, така че
соу?
бачка до 11.30 май, което покрива повечето филми...
на теб специално (+Рол+Дафи+Ицо+...) не ти е проблем от сердика пеша
в 11 валката и ники имат трамвай 11 до надежда (а Никола - 11 в другата посока), доста хора живеят по люлин/западен парк (пак метро)
и така...
остават хората в източните квартали, ама Дима каза, че няма пари, а Ланис да иде на екшън с Уил Смит... Тишо е програмист, за него има такси
И Пъгсела, но ПОНЕ Пенчев е с кола, така че
соу?
This is it. Ground zero.
Ми при тия минусови температури ми е проблем пеша, а около метрото живее само Тънди всъщност.
Ние с Пенчев още не сме сигурни, че ще идваме, онова оспойлване още ни държи. А ти ще идваш ли, че провеждаш такива мащабни организационни дейности?
Ние с Пенчев още не сме сигурни, че ще идваме, онова оспойлване още ни държи. А ти ще идваш ли, че провеждаш такива мащабни организационни дейности?
Last edited by Morwen on Wed Jan 09, 2008 10:26 am, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Мня, аз няма да се дигна до Арената без някой да ме закара, сори. Нямам абс никви щения към дигиталното, а в Арената без друго всичко останало е много по-зле, отколкото в Мола, тъй че да се занимавам с метро - не мерси.
Морв, стига и вие с тва спойлене, ебати, аз и книгата съм чел. Кой изобщо отива да го гледа тва заради историята?
Морв, стига и вие с тва спойлене, ебати, аз и книгата съм чел. Кой изобщо отива да го гледа тва заради историята?
And you can't dance with a devil on your back...
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Всъщност поне откъм храна Арената според мен е дори малко по-добре от Мола - макар и рядко, но ми се е случвало да намеря начин да се докопам там повече от половин час преди началото на филма и да седна в истинската пицария, да не разчитам само на заведения за бързо хранене; а дори и откъм бързо хранене поне на мен тамошните местенца ми харесват повече, някак винаги се оказва, че има поне три неща, които ми се ядат на различните щандове
Да не говорим за това, че лично за мен един кино-комплекс с едно-две допълнителни магазинчета е малко по-полезен от луксозен mall (то българска дума за това май все още няма), от който единственото, което на практика ме интересува, е книжарницата 
Иначе специално за петъка аз не съм сигурен по малко по-различни причини; филма искам да го гледам някой път, но не знам как ще се получи с времето и колата, че точно в петък следобяд / вечерта ще имам малко грижи покрай нея. Ако се окаже, че всичко е наред и мога да си взема колата навреме и така нататък, ще ми е почти все едно дали Арена или Мола, макар че може би и по мъничко носталгични причини (освен изложените по-горе) мааааалко си предпочитам Арената
Иначе специално за петъка аз не съм сигурен по малко по-различни причини; филма искам да го гледам някой път, но не знам как ще се получи с времето и колата, че точно в петък следобяд / вечерта ще имам малко грижи покрай нея. Ако се окаже, че всичко е наред и мога да си взема колата навреме и така нататък, ще ми е почти все едно дали Арена или Мола, макар че може би и по мъничко носталгични причини (освен изложените по-горе) мааааалко си предпочитам Арената
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Ъъъъъъъ... все пак... таковата... бе явно само аз съм забелязал, че в Арената има и "истинската пицария", с която започнах
Не говоря за частта за бързото хранене, а за пицария Виктория, до ескалаторите
Ама как бягаме от темата, а 
Eric: I use my sword to detect good on it.