Ами на мен ми се налага редовноzhivik wrote:Не ми говори, темата ме навежда на мисълта, че толкова се дразня от Николай Василев, който може да се опита да направи едно хубаво нещо, а именно всички документи по кореспонденция с НОИ да могат да се изпращат по електронен път, с електронен подпис. Това ще е таково огромно облекчение, че просто няма накъде, но аз искрено се съмнявам, че ще го доживея. Проблемът далеч не е само с болничните, ами на практика с почти всичко. Просто не пожелавам на никого да си има работа с НОИ редовно, такова опъване на нерви е, че няма накъде.
Абсурдистан, и те за теб достойни, майко, бяха!
Moderator: Moridin
- herairness
- Jaghut Tyrant
Да де, ма по различни причини. Тая тука е просто малоумна кукувица, която витае из некви собствени розавки облаци и просто няма никва идея какво прави и защо по дяволите го прави. Оная знаеше какво иска да постигне, само дето не й пукаше за хората. Ма поне имаше цел. Масларова се мята от идея на идея като маймуна от клон на клон, без никаква представа за нищо.
- The Dragon
- Elder God
Там е по-различно, защото на практика няма конкуренция. Ако имаше 15-20 кина в София, както преди няколко години, тогава едно общо покачване на цените би било подозрително. А сега на практика имаш точно четири кина (две от които на един собственик), които показват нови филми, и едно полуфилмотечно (Домът на киното), така че не се чуди, че цените на билетите се покачват.
This signature is not yet rated