Starcraft 2
Moderator: AlDim
Бая ново инфо покрай Близкон-а. За повече и подробна информация хвърлете едно око на страницата на Близкона на www.gamespot.com , на главната страница има линкзор.
Заместителите на Голиат-а ще се казват Викинг-и. При което под един скрийн ги има 4 такива мек-а обградени от някви зергски помръшляци, при което отдолу пише "The Lost Vikings"
:):).
По-интересно, което ми хвана окото - пълните tech trees на Протос и Теран; новите ОМАЗВАЩИ брифинги в кампанията и всякакви рандъм неша в кампанията допълнителни и благи - купуване на ъпгрейд между мисиите, печелене на пари, май карта и т.н.
Тази игра като излезе ще си откъртя кенефа от банята, взел съм го вече това решение.
Заместителите на Голиат-а ще се казват Викинг-и. При което под един скрийн ги има 4 такива мек-а обградени от някви зергски помръшляци, при което отдолу пише "The Lost Vikings"

По-интересно, което ми хвана окото - пълните tech trees на Протос и Теран; новите ОМАЗВАЩИ брифинги в кампанията и всякакви рандъм неша в кампанията допълнителни и благи - купуване на ъпгрейд между мисиите, печелене на пари, май карта и т.н.
Тази игра като излезе ще си откъртя кенефа от банята, взел съм го вече това решение.
http://starcraft2.com/features/protoss/carrier.xml
Where is the air support....
И някакъв смешен батъл са изкарали...
Where is the air support....

И някакъв смешен батъл са изкарали...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
http://www.starcraft2.com/features/storysofar.xml
Копеленцата знаят как да надъхват и да поддържат напрежение.
Копеленцата знаят как да надъхват и да поддържат напрежение.

I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Пуснали са в Амазона за Стар Крафт 2 за преордер с дата 1ви октовмри 2008.
- Spoiler: show
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...