Валка, сериозно, вкарай едно женене ФФС...
Салати и мезета
Moderator: Moridin
Валери, реакцията беше, щото доста хора не дишат патладжани, иначе го намирам за похвално.
А това с "мъжете са по-добри готвачи" е главно, защото на мъжете не им се налага да готвят толкова често. А бъди добър готвач, ако трябва да го правиш всяка вечер, като междувременно чистиш и помагаш на децата за домашното по география и си крадеш от оставащите по разписание 45 свободни минути за деня. Дали накрая няма да ти писне и просто да фърлиш на печката казана, да го набухаш с боб и подправки, пък квото стане.
Просто в повечето случаи мъжете готвят по вдъхновение, а жените по необходимост. Не че в епохата на микровълновите това е задължително вярно...
А това с "мъжете са по-добри готвачи" е главно, защото на мъжете не им се налага да готвят толкова често. А бъди добър готвач, ако трябва да го правиш всяка вечер, като междувременно чистиш и помагаш на децата за домашното по география и си крадеш от оставащите по разписание 45 свободни минути за деня. Дали накрая няма да ти писне и просто да фърлиш на печката казана, да го набухаш с боб и подправки, пък квото стане.
Просто в повечето случаи мъжете готвят по вдъхновение, а жените по необходимост. Не че в епохата на микровълновите това е задължително вярно...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Абе майката на Никола май се справя и с многото ангажименти и вкусната храна (готвена)... хм... поне той така твърди ^^.
На леля ми пък отръки й идва, баба ми също, сяда и дори небрежно сготвеното е някакъв шедьовър... просто имат ебаси усета и то се получава.
Това мъже vs. жени е абс. излишно.
На леля ми пък отръки й идва, баба ми също, сяда и дори небрежно сготвеното е някакъв шедьовър... просто имат ебаси усета и то се получава.
Това мъже vs. жени е абс. излишно.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Хм. Като се замисля, много е вероятно да е бил тъкмо той, като гледам и карта, и разположение, и всичко... макар че на мен ми се струва, че беше от другата страна на Раковска, ма то там няма къде да са го скрили, просто няма подходящи улици, та може и аз да съм се объркал.Cruelty wrote:Второ ходене беше - и се разочаровах. Първия път ходих в Тадж Махал - близо до Операта, но хич не е малък. Беше вкусно, макар да ми го бяха наплюли като качество.
Да, може и да е бил "Тадж Махал" - а че не беше твърде малък, не беше, имаше си два етажа, ма не знам какво ми стана вчера да го наричам "малък"
Ммммм, да, "Рамаяна" едно време, на "Христо Белчев", беше добър. Нямам лични впечатления за това какво беше, като го преместиха на "Христо Ботев", но май и тогава съм чувал хубави неща. После обаче го преместиха на "Арсеналски" и... мдам... за там и ти си спомняшCruelty wrote:А Рамаяната я държат индийци и навремето се водеше много добър ресторант (преди 5-6 години).
Докато някой не каже нещо по-конкретно за индийски ресторант на "Христо Ботев", ще продължавам да смятам, че слуховете са за "Рамаяна", за който вече трябва да е станало ясно, че беше известен, май беше добър, ама го преместихаMuad_Dib wrote:...иначе майка ми каза, че имало някакъв на Хр. Ботев.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
- Moridin
- Global Moderator
Това за патладжаните беше обобщение, анатема ;рMorwen wrote:Валери, реакцията беше, щото доста хора не дишат патладжани, иначе го намирам за похвално.
Сериозно, Морв, имам чувството, че ако ти не беше такава ултрафеминистка, а те бяха хванали Пенчев и Вардар и те изнудваха, че ще ги съешват един с друг, ако не защитаваш пламенно жените всеки път кат стане дума, МНОГО ПО-НЕВДЪХНОВЕНО щеше да го правиш баси, отколкото сега като си ултрафеминистка. В смисъл, всеки път....
Иначе моето мнение по въпроса е следното - най-добрите готвачи са мъже, но мнозинството мъже готвят значително по-зле от мнозинството жени. Тенденция, която уви в последно време се обръща.
Но понеже тук за разлика от шофирането нямам емпирика (днес за 1 минута време ДВЕ жени шофьорки успяха да ми се нахендрят и да карат с по 1км/ч насред Лозенец...), няма да си защитавам особено мнението, щото не е мнение, а убеждение.
Тайландска манджа звучи добре.. къде има такъв?
This is it. Ground zero.
Аз същественото не съм го опитвала, Никола
. За това, което съм нищо лошо не казвам, говоря за прословутия доматен сосон за спагетони и всякакви други прекрасни и вкусни на думи неща.
Това за жените шофьори, Жоро, е доста тъпо, едва ли не, аз съм обречена да не съм добър шофьор, щото съм жена... САМО защото съм жена, в сми... гет лост.
Това за жените шофьори, Жоро, е доста тъпо, едва ли не, аз съм обречена да не съм добър шофьор, щото съм жена... САМО защото съм жена, в сми... гет лост.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Ох...Не мога...Ще се разплача...*проронв*Bat Garo Still Rots wrote:На Колето майката готвенето е по-ценно от сет дуалки от правилните + сет от всчики пауър найн!
Димче, спомняш ли си сладкишчето с плодово мляко Данон (от хубавото дето вече го няма) и желе, ягоди и сирене крема и отдолу натрошени бисквити с масло?
ВЕДНАГА ВСЯКАКВИ НАЧЕНКИ на поредния феминистичен спор да се СПРАТ!
Всички сме си равни, толкоз. Само филми недейте да правите, можете да бъдете CEOs на колкото си искате корпорации!
емо фагс
Хм, днеска случайно кат минавах покрай френската мернах тва по Раковски. Мое се провери некой ден.

Хм, днеска случайно кат минавах покрай френската мернах тва по Раковски. Мое се провери некой ден.

Last edited by Xellos on Sat Jan 19, 2008 11:07 am, edited 1 time in total.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra