Ааааа.
Курсови работи.
Ааааааааааа.
Студентски.
Ааааааааааа!
Мдам, Амелия, съчувствам ти... но... дръж фронта, изкарай още малко, ще свършат в един момент! Обещавам ти най-тържествено, ще свършат в един момент, ще си отдъхнеш, ще погледнеш купчинката до теб, ще им теглиш една на всичките и ще отидеш да си пийнеш едно-две големи. На следващия ден ще се сетиш по някое време пак, и пак ще трябва да отидеш да пийнеш едно. Но още ден-два след това ще ти мине... почти.
Ма какво ли ти разправям, все едно не си знаеш и ти сама
Виж с'а... нали не ти се е случило още да ти предадат курсова работа, на която един цял раздел представлява някаква странна последователност от фрази, които уж имат някакъв смисъл, ама не са вързани в изречения - всъщност един пукнат препинателен знак няма, просто някакви думи, някакви фрази, почти свързани, ама не съвсем... и като ги гледам, гледам, гледам, в един момент започват да ми се струват адски познати... и ги гледам още малко и разпознавам собствения си план за една от лекциите - план, който съм им дал като добре организирана последователност от точки и подточки, а този... гений на изобретателността... е събрал всички точки и подточки, изтрил е номерата им, спльокал ги е в един абзац и ми го предава като текст на един от по-важните раздели от курсовата си работа.
Мдам. Та както казах, ще ти мине. Почти. Ай сега отивам да пийна едно, че спомените пак започнаха да преливат.

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.