Очаквания за 2008
Е понякога и много силно ме боли колко номинации има, като тематика и най-малкото заради заглавието се точа стабилно.
Аз и в Оскарите за това още не съм писал - супер съм накефен за Шансовете на Ноу Кънтри, но не съм гледал нито Майкъл Клейтън, нито Дуини Тод, нито Деър уил би Блъд....Тия дни ако имам време ще гледам Джуно.
Аз и в Оскарите за това още не съм писал - супер съм накефен за Шансовете на Ноу Кънтри, но не съм гледал нито Майкъл Клейтън, нито Дуини Тод, нито Деър уил би Блъд....Тия дни ако имам време ще гледам Джуно.
Да, бе, да - ама аз всичките си ги чакам на кино, а Джеси Джеймс не е от тия дето ги внасят - ако и да има няква перспектива. Затва имах предвид, че ако беше по-виден Оскаров филм (поддържаща на Афлек, голем изрод) щяха да го внесат около церемонията, а сега хич се не знае. А ако не е на голям екран, наистина ми се губи сериозна част от удоволствието и ищаха. Единственият, който не бих гледал в кино (а евентуално на компа) е точно Джуно.
Последните постове са си за Оскаровата или за Очаквания за '08.
edit: Мерси на който ги е преместил, а този пост беше за Уве Бол, да не се чудите:
Последните постове са си за Оскаровата или за Очаквания за '08.

edit: Мерси на който ги е преместил, а този пост беше за Уве Бол, да не се чудите:
Muad_Dib wrote:Е не, аз си постнах просто така, имам да уча. Аз The Assassionation of Jesse James не съм гледал дето ми седи на компа и нямам търпение за него, та тая помия ли ще си пусна...
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Непременно и другите кликнете на линка: машината треби по 3 човека на минута екранно време и засрамва и трите си предшественика.
Точно една седмица те дели.
Или днес на предпремиера.

Точно една седмица те дели.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Много различен е от "Брад Пит филм", отива към независим арт. Дано го внесат, но единствената гаранция са Оскарите.
Не се кефя на шпионски пародии и римейци на тв шоута, но тая екшън комедийка със Стийв Карел има потенциал: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=209&item=1
Докато е тва подобното http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=845&item=0 е... неописуемо.
Докато е тва подобното http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=845&item=0 е... неописуемо.

След толкова години развитие кино-изкуството най-накрая достигна своя връх!Докато е тва подобното http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=845&item=0 е... неописуемо. Confused

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".
Сори, Валка, няма да го бъде. От Александра се отказали. Прооптики пускат двд-то на 10-ти март, доколкото разбирам, щяло да е някакво по-готино издание. Без екстри, но с дебела книжка с инфо.DELgado wrote:Е то само името на Брад Пит на плаката ще накара хората да ходят да го гледат. Ама предполагам че вносителите си знаят най-добре. Колкото и да ми се иска на мен да го пуснат по кината.
Last edited by Roland on Mon Jan 28, 2008 5:43 pm, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...

Няма да е първият де, сещам се за поне десетина ланшни хубави филми, които - както и този - ще трябва да гледам безплатно на компа, щото не ползвам ДВД-та.

Знаех си, че плакатът пред Арена нищо не гарантира и че филмът ше изпадне.