Очаквания за 2008

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Thu Jan 24, 2008 9:30 pm

Е понякога и много силно ме боли колко номинации има, като тематика и най-малкото заради заглавието се точа стабилно.

Аз и в Оскарите за това още не съм писал - супер съм накефен за Шансовете на Ноу Кънтри, но не съм гледал нито Майкъл Клейтън, нито Дуини Тод, нито Деър уил би Блъд....Тия дни ако имам време ще гледам Джуно.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Jan 24, 2008 9:30 pm

Да, бе, да - ама аз всичките си ги чакам на кино, а Джеси Джеймс не е от тия дето ги внасят - ако и да има няква перспектива. Затва имах предвид, че ако беше по-виден Оскаров филм (поддържаща на Афлек, голем изрод) щяха да го внесат около церемонията, а сега хич се не знае. А ако не е на голям екран, наистина ми се губи сериозна част от удоволствието и ищаха. Единственият, който не бих гледал в кино (а евентуално на компа) е точно Джуно.

Последните постове са си за Оскаровата или за Очаквания за '08. :?

edit: Мерси на който ги е преместил, а този пост беше за Уве Бол, да не се чудите:
Muad_Dib wrote:Е не, аз си постнах просто така, имам да уча. Аз The Assassionation of Jesse James не съм гледал дето ми седи на компа и нямам търпение за него, та тая помия ли ще си пусна...
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jan 25, 2008 12:41 am

Гаро, поздрав!! 8-)

Rambo has a 200+ body count: http://www.rottentomatoes.com/vine/show ... p?t=606751
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Fri Jan 25, 2008 1:08 am

Култово е :) ! Само да ми падне!
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jan 25, 2008 8:25 am

Непременно и другите кликнете на линка: машината треби по 3 човека на минута екранно време и засрамва и трите си предшественика. :mrgreen:

Точно една седмица те дели. :) Или днес на предпремиера.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Jan 25, 2008 10:26 am

Абе Рамбото 12 лева със сигурност не заслужава. 8-)

А за The Assassionation of Jesse James сигурно ли е че няма да го внесат? Все пак е с Брад Пит? Това обикновено е достатъчно. :wink:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Jan 25, 2008 10:39 am

Много различен е от "Брад Пит филм", отива към независим арт. Дано го внесат, но единствената гаранция са Оскарите.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Jan 25, 2008 11:07 am

Е то само името на Брад Пит на плаката ще накара хората да ходят да го гледат. Ама предполагам че вносителите си знаят най-добре. Колкото и да ми се иска на мен да го пуснат по кината. :(

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Jan 25, 2008 2:44 pm

Ми, Валери, допитай се до вътрешен човек. :wink:
Адрианаааааа, помощ!!! :beer:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Jan 27, 2008 1:40 pm

Не се кефя на шпионски пародии и римейци на тв шоута, но тая екшън комедийка със Стийв Карел има потенциал: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=209&item=1

Докато е тва подобното http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=845&item=0 е... неописуемо. :?

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sun Jan 27, 2008 2:02 pm

Докато е тва подобното http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=845&item=0 е... неописуемо. Confused
След толкова години развитие кино-изкуството най-накрая достигна своя връх! :yay:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Sun Jan 27, 2008 2:34 pm

Ако не внесат The Assassination of Jesse James, ще е абсолютно безобразие, това е единствения филм, който чакам с нетърпение.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Jan 27, 2008 7:44 pm

И според мен ще е тъпо ако не видим The Assassination of Jesse James на голям екран. Не че няма да го изгледам на компютъра иначе но предпочитам на кино. :mrgreen:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jan 28, 2008 5:36 pm

DELgado wrote:Е то само името на Брад Пит на плаката ще накара хората да ходят да го гледат. Ама предполагам че вносителите си знаят най-добре. Колкото и да ми се иска на мен да го пуснат по кината. :(
Сори, Валка, няма да го бъде. От Александра се отказали. Прооптики пускат двд-то на 10-ти март, доколкото разбирам, щяло да е някакво по-готино издание. Без екстри, но с дебела книжка с инфо.
Last edited by Roland on Mon Jan 28, 2008 5:43 pm, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Jan 28, 2008 5:43 pm

:evil: :? :neutral: :evil:

Няма да е първият де, сещам се за поне десетина ланшни хубави филми, които - както и този - ще трябва да гледам безплатно на компа, щото не ползвам ДВД-та. :roll:

Знаех си, че плакатът пред Арена нищо не гарантира и че филмът ше изпадне.