ПИСНА МИИИИ!!!!
Moderator: Moridin
- Interpreter
- Forsaken
Не се оплаквам от работата си. Сам си я избрах. Макар че... някой, който става в 5, изпива си набързо чая и след това се тътри в задръстения трафик, лашка се в маршрутката или се тъпче в трамвая за да се добере до 7 в офиса си, сигурно ще каже "да ти имам проблема", но е фрустриращо понякога цял ден да ровиш из текста без да си покажеш носа от вкъщи, освен ако някой приятел реши да ти се обади да се видите. Което, уви, води и до изнервени реакции. С което косвено отговарям на една временно закрита тук тема.
Няква леля. Дъвче дъвка в лицето ми и преживяйки ми заявява: "Търся руски музей в интернеда..." Питам я кой и какъв руски музей търси, отговорът: "аз ако знаех няаши да въ питъм" и пак джвака. Кат крава. След дълъг рисърч се оказа, че търси музея на Шипка. После пък реши, че търси икони, носени от войниците в боя... Не.
Мдаа през ноща тука в гаража дет ни е и склад със сичките рекламни листовки и опаковки кутии за няколко бона в тежки кашони се спукала тръба и леко наводнение. Добре че съм хитър и ценните неща на стилажи на високо. Иначе счетоводните книжа от последните две години са една мокра топка сбита хартия.
Пада им се. Цела сутрин обаче места и изгребвам кални мокри картони и псувам "новото строителство"
После па оперативка ша ги еба. Но пък утре мисла си зема почивен ден да снема стреса. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Пу Анджела за мен! Първи, първи!...Marfa wrote:Край. Лягам да мра.
Ама, Марфа, виж к'во... нъл знаш, че съвсем скоро духът ти ще бъде призован, за да ми помагаш със съвети за справянето с гледането на Анджела?... и после пак, и пак, и пак... докато накрая не ти омръзне и не си се върнеш сред нас

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Аре бе Марфието, имаш рядката възможност да се наслаждаваш от първия ред на подобни екземпляри, стиа мрънка!
Сгъваме и Анджела набързо и духа на Марфата кат се види с 9 Анджели наоколо ше види че е по-добре ся ситуацията значително ;р
Сгъваме и Анджела набързо и духа на Марфата кат се види с 9 Анджели наоколо ше види че е по-добре ся ситуацията значително ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- BaYa
- Forsaken
Лелееееееееееееееей, срам и резил!!!!! Вие не се ли бяхте наканили на Гризли-то, ве?? :< Срамота!!Roamer wrote:Пу Анджела за мен! Първи, първи!...

Аз вчера бях на лекар и не ми каза нищо добро! Ама нищичко!! Писна ми! Поне по-тежките болести можеха да навестяват тези които скучаят и си броят парите.

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Въх... и аз!... или поне колкото се може повече неща да са наред!DELgado wrote:Бая и аз се надявам всичко да е наред.
А т'ва дори няма да го коментирам; просто ще измрркам презрително и ще се стопя тихичко в мъглатаDELgado wrote:Бтв предпочитам куче пред коте енидай просто.

Eric: I use my sword to detect good on it.