Rol, нямаше ли го и там малко Хийт Леджър? Да се осведомя аз.Roland wrote:Еми въпрос на перспектива, знам ли. Мен само ягодовите полета и донякъде All We Need is Love ми допаднаха...
Иначе се опитах да гледам I'm Not There, но го спрях към края на първия един час. За който не знае - това е псевдодокументален биографичен филм за Боб Дилън, където една сюрия големи имена (и няколко по-малки) изиграват различни роли, всяка от които - аспект на личността му. Кейт Бланшет е номинирана за Оскар за поддържаща женска роля, а играе мъж. Крисчън Бейл за пореден път пък играе аутистката версия на... Крисчън Бейл...
Но просто не е моят тип филм. Нито се вълнувам особено от Боб Дилън, нито ме кефи бог знае колко похватът да се симулира документалност със се интервютата с познавали го приживе хора (Джулиан Мур) и черно-белите снимки.
Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
- BaYa
- Forsaken
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Гледах In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale и останах (меко казано) разочарован. Играл съм игрите и очаквах по-голям зачатък на сюжет. Саундтракът не беше на ниво, или поне в моята версия звучеше като духов оркестър на скелети
Актьорите, с големи изключения, се справят. Главният от тях, чието име е
Битките и специалните ефекти не са нищо особено, а чудовищата са ужас на ужаса... Има няколко магийки, които ме израдваха.
Като цяло, доста слаб и посредствен филм, който, въпреки присъствието на толкова известни актьори, се дъни главоломно в сценария и диалозите (е, не е тяхна вината, но...)
- Spoiler: show
Битките и специалните ефекти не са нищо особено, а чудовищата са ужас на ужаса... Има няколко магийки, които ме израдваха.
Като цяло, доста слаб и посредствен филм, който, въпреки присъствието на толкова известни актьори, се дъни главоломно в сценария и диалозите (е, не е тяхна вината, но...)
Ами реални са, да. При положение, че има филм като продукт, то не ми изглежда фееричен или нереален.Roland wrote:Не знам защо по света все още има хора, които възприемат филмите на Уве Бол като реални филми...
Ако изясниш какво имаш предвид с горното мнение, може би ще мога да ти отговоря по-адекватно?
едит: аха, да, май зацепих
Имам предвид, че киното никога не е раждало абоминация с мащаба на Уве Бол и няма негов филм (или май тоя е първият), който да не е влизал в Bottom 100 на IMDB, като някои дори са се изкачвали до "челната" десятка. Човекът е олигофрен на толкова много нива, че към нещата, които... твори... трябва да се подхожда единствено като към не особено смешни комедии, при това само в компания и с много алкохол 
And you can't dance with a devil on your back...
- Gunslinger
- Warmage
И аз гледах поредната помия на Бол и освен,че имаше известни(не добри,обаче) филма си беше боза както винаги!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
Важно е да се гледа.
Искаше ми се на голям екран, но след очаквания провал в Щатите вече нямам надежди. 
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Всъщност точно тва целях да кажа, но като добавих второто изречение, иронията се разми.
Anyhoo, все още съм Уве-девствен, така че ако ще пробвам нещо, тва ше е точно Данджъна. Води се по-добър от предишните, с ефекти - и също толкова безумно смешен.
Anyhoo, все още съм Уве-девствен, така че ако ще пробвам нещо, тва ше е точно Данджъна. Води се по-добър от предишните, с ефекти - и също толкова безумно смешен.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- RatS*LivE*on*NO*EviL*StaR
- Farmer
И аз се насилих да гледам чудото на мистър Бол. Това беше разширената версия на Зина - Принцесата войн, ама с мъж в главната роля - забързани битки, нелепи и изключително смешни чудовища + яко смотан сюжет. И супер много нелогичности ест. Поне имаше малко готин екшън и някой як ефект. Като цяло Бол се е надминал, ама не с много.
- Gunslinger
- Warmage
Важното е да не се дават пари за филми на Уве Бол!Roland wrote:Важното е да не се гледа.
http://blogofidiots.wordpress.com/
Гледах Gone baby gone и филма ми хареса. Колкото и да се точеше бавно и мудно на моменти просто края и последните 5 минути ме оставиха безмълвен.
Тъй като не го гледах много съсредоточено ще трябва скоро да го повторя.
Само на едно се издразних - брата на Бен Афлек. Играеше доста дървено. 
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!