The Gladiatus Topic
Moderator: AlDim
Не първоначално няма слисъл от бижутата. По-нататък вече почват да ти падат такива които ти повишават дадени статсове. Те вече си заслужават. А можеш и да енчантваш бижутата за повече статсове със нещата дето се продават на битпазара. 
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Не, няма разлика никаква, качва ти се само стойността на екипировката за която принципно те приболява фарчето.Morwen wrote:Това ясно, въпросът е има ли разлика дали ще нося еднакво енчантнат пръстен ниво 1 за 28 злато или ниво 6 за 500? Май не, но тогава ми се губи смисъла на скъпите бижута...
Купи си такива от по 50 злато и ги енчант със сила или умение и това е за началото.
И винаги като няма да логваш дълго го оставяй да бачка в конюшните, но това ти е ясно.
И последно: Най-важните статсове са Умение и Ловкост. Гледай тях да качваш преди всичко. Чарът също е важен, но по-добре с предмети.
Еднакви са. Просто не си заслужава този от 500 парички. 
А предмети за чара аз още си търса и не пускат на Пазара гадовете.
А предмети за чара аз още си търса и не пускат на Пазара гадовете.
Last edited by DELgado on Tue Jan 29, 2008 2:13 pm, edited 1 time in total.
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
Ми всъщност аз си карам на някакви енчантнати евтини, но ми пусна скъп, та се чудех има ли смисъл...
Иначе чарът ми е най-зле, половината грозници, с които се бия са по-чаровни от мен:) И да, по някое време се усетих за умението и донякъде за ловкостта...
Иначе чарът ми е най-зле, половината грозници, с които се бия са по-чаровни от мен:) И да, по някое време се усетих за умението и донякъде за ловкостта...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either