euro 2004 четвъртфинали
Moderator: Moridin
euro 2004 четвъртфинали
1. beric - 15,5
2. random - 15,5
3. mat - 15
4. moridin - 13
5. dem - 11
6. jaime - 10,5
7. lews - 9
8. morwen - 7,5
9. thunder - 7
10. lubimetz - 7
11. eleyne - 6,5
alexis - 6,5
12. sauron - 6,5
13. jantex - 6,5
14. sammail - 6,5
15. drizzt - 5,5
16. dragon - 5,5
17. yan - 5,5
18. marfa - 4
19. delvig - 3
koruin - 3
20. lannis - 2,5
21. armmagedon - 2,5
22. silenius - 1
23. rol - 0,5
raff - 0,5
тези, които се съмняват, че нагласям нещатата за да бъда първи, да не се тревожат, не съм, като някой наши познайници, че да се награждавам сам.
сега - новите промени в правилата
1. За мачовете на директна елиминация, получавате нова възможност, да прогнозирате редовно време и продължения. При редовното време нещата са същите. За продълженията, давате прогноза, дали някой ще вкара гол, или мачът ще свърши с дузпи. Ако познаете резултатът от допълнителното време, или дузпите, печелите по една точка. Ако познаете само победителя, печелите половин.
Така, максимумът от един мач става 3 точки, ако да речем португалия - англия направят 2-2(в редовното) 0-0(в продълженията) и 3-4(след дузпи) и някой го е познал.
като си давате прогнозите, задължително пишете отстрани, дали става дума за редовното време, или за допълнителното.
Пример: Португалия - Англия 2-1. Ако прогнозата е такава, приемам че тя се отнася за редовното време и печелите 1 точка.
Ако мачът обаче, завърши 1-1 и в продълженията португалците вкарат, ще спечелите само половин точка.
За улеснение, в допълнителната прогноза, слагайте общия резултат на мача. В горния пример би трябвало да изглежда така - Португалия - Англия 1-1 (2-1 след продължения)
ако на няко нещо не му е ясно да пита, че после да няма обърквания.
По повод водачите на групи, който е гледал, да си ги е казвал. Но все пак пускам допълнителен бонус.
Имате право да предположите, един( само един) отбор от осминафиналистите, който ще стане шампион. Познаването му, ще ви даде бонус от три точки.
Хората, които са дали прогноза за шампион в началото, нямат право да участват с нова, освен ако фаворитът им не е отпаднал. Тоест аз, както съм казал франция, няма да участвам, но Мат, който беше заложил на испания, ако не се лъжа, може да назове нов фаворит.
Прогнози за бонус играта ще се приемат до началото на първия четвъртфинал, - тоест до утре вечер.
Който си е дал прогнозите в предната тема, може да ги пренесе тук, а ако ви мързи не е задължително.
За довечера
Германия - Чехия 1-2
Латвия - Холандия 1-4
2. random - 15,5
3. mat - 15
4. moridin - 13
5. dem - 11
6. jaime - 10,5
7. lews - 9
8. morwen - 7,5
9. thunder - 7
10. lubimetz - 7
11. eleyne - 6,5
alexis - 6,5
12. sauron - 6,5
13. jantex - 6,5
14. sammail - 6,5
15. drizzt - 5,5
16. dragon - 5,5
17. yan - 5,5
18. marfa - 4
19. delvig - 3
koruin - 3
20. lannis - 2,5
21. armmagedon - 2,5
22. silenius - 1
23. rol - 0,5
raff - 0,5
тези, които се съмняват, че нагласям нещатата за да бъда първи, да не се тревожат, не съм, като някой наши познайници, че да се награждавам сам.
сега - новите промени в правилата
1. За мачовете на директна елиминация, получавате нова възможност, да прогнозирате редовно време и продължения. При редовното време нещата са същите. За продълженията, давате прогноза, дали някой ще вкара гол, или мачът ще свърши с дузпи. Ако познаете резултатът от допълнителното време, или дузпите, печелите по една точка. Ако познаете само победителя, печелите половин.
Така, максимумът от един мач става 3 точки, ако да речем португалия - англия направят 2-2(в редовното) 0-0(в продълженията) и 3-4(след дузпи) и някой го е познал.
като си давате прогнозите, задължително пишете отстрани, дали става дума за редовното време, или за допълнителното.
Пример: Португалия - Англия 2-1. Ако прогнозата е такава, приемам че тя се отнася за редовното време и печелите 1 точка.
Ако мачът обаче, завърши 1-1 и в продълженията португалците вкарат, ще спечелите само половин точка.
За улеснение, в допълнителната прогноза, слагайте общия резултат на мача. В горния пример би трябвало да изглежда така - Португалия - Англия 1-1 (2-1 след продължения)
ако на няко нещо не му е ясно да пита, че после да няма обърквания.
По повод водачите на групи, който е гледал, да си ги е казвал. Но все пак пускам допълнителен бонус.
Имате право да предположите, един( само един) отбор от осминафиналистите, който ще стане шампион. Познаването му, ще ви даде бонус от три точки.
Хората, които са дали прогноза за шампион в началото, нямат право да участват с нова, освен ако фаворитът им не е отпаднал. Тоест аз, както съм казал франция, няма да участвам, но Мат, който беше заложил на испания, ако не се лъжа, може да назове нов фаворит.
Прогнози за бонус играта ще се приемат до началото на първия четвъртфинал, - тоест до утре вечер.
Който си е дал прогнозите в предната тема, може да ги пренесе тук, а ако ви мързи не е задължително.
За довечера
Германия - Чехия 1-2
Латвия - Холандия 1-4
- JaimeLannister
- Forsaken
- Drizzt Do`Urden
- Jaghut Tyrant
Много са силни чехите, спор няма. И аз да пиша Франция шампион... Щеше е интересно да се получи един финал между двата отбора, но май схемата не го позволява.
Last edited by Random on Thu Jun 24, 2004 12:32 am, edited 1 time in total.
- JaimeLannister
- Forsaken
Португалия - Англия 2:2 ( 5:8 след дюзпи)
Франция - Гърция 1:1 (2:1 в продълженията [голът ще бъде спорен])
Швеция - Холандия 2:3
Чехия - Дания 3:3 (7:4 след дюзпи)
ШАМПИОН : Англия (още от началото съм казал, само дано не ги урочасам
)
Франция - Гърция 1:1 (2:1 в продълженията [голът ще бъде спорен])
Швеция - Холандия 2:3
Чехия - Дания 3:3 (7:4 след дюзпи)
ШАМПИОН : Англия (още от началото съм казал, само дано не ги урочасам

"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти
Живот на високи обороти