Морви, въпроска: откъде вадиш твоите боксофис данни? Аз ползвам само дир-а, а той е изключително неудобен (за откриване на конкретен филм).
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
А може би трябва. БТВ Пред Кроу Бейл изглежда толкова дървено просто.shayhiri wrote:Не ме плашиш, Валери.![]()
Морви, въпроска: откъде вадиш твоите боксофис данни? Аз ползвам само дир-а, а той е изключително неудобен (за откриване на конкретен филм).
Изненадка - и аз от там.Морви, въпроска: откъде вадиш твоите боксофис данни? Аз ползвам само дир-а, а той е изключително неудобен (за откриване на конкретен филм).
А може би тва му е ролята?DELgado wrote:А може би трябва. БТВ Пред Кроу Бейл изглежда толкова дървено просто.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ами като ги внасят с по една-две години закъснение, как ще са успешни? При положение, че всеки, който би се заинтересувал от такъв филм, би си го гледал десетина пъти на компютъра за това време?Morwen wrote:Айде стига йезуитщини. Азиатски екшъни има. Просто няма толкова печеливши. И затова и напоследък се отказаха да ги внасят.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests