Берик, може ли да залагаме за другият финалист?
euro 2004 четвъртфинали
Moderator: Moridin
Много интересно - 90% от залозите тук са, че шампионът ще бъде или Англия или Португалия.
Айде сега, има и други мачове. 
"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти
Живот на високи обороти
Франция - Гърция 1:1 (2:1 в продълженията) и аз като Самаил съм.
Само, че Берик така не е ли малко небалансирано наистина, най-хубаво май само на равни да караш вероятноста да спечелиш много точки е по-голяма?
Само, че Берик така не е ли малко небалансирано наистина, най-хубаво май само на равни да караш вероятноста да спечелиш много точки е по-голяма?
"Сърцето ми е мрачен леден храм -
и боговете кървави не моля...
Изгубих всичко,за да го създам -
железен и студен по моя воля..." Дара
и боговете кървави не моля...
Изгубих всичко,за да го създам -
железен и студен по моя воля..." Дара
- JaimeLannister
- Forsaken
Съгласен!Matrim wrote:Bye, bye England, we won't miss you!
А за утре Франция- Гърция 3-1 edit: забравих да кажа, че това е прогноза за редовното време.
Понеже бях прогнозирал за шампиони Холандия и Италия, а Италия отпадна, сега новата прогноза е Франция...
Last edited by JaimeLannister on Fri Jun 25, 2004 12:24 pm, edited 1 time in total.
Можеш да говориш каквото си искаш Мат, но факт е, че Англия е единственият отбор, който се представя отлично във всичките си мачове. Момчетата на Ериксон играеха с хъс и професионализъм и напълно заслужаваха да продължат. Е, какво да се прави, понякога е и въпрос на шанс.Matrim wrote:Bye, bye England, we won't miss you!
Иначе много ще се изкефя Франция да загуви утре от Гърция, ама ако не, то тогава петлите ще си тръгнат на полуфинал. Всичко това е въз осонова на футволните качества, защото сега аз не мога да знам кой е платил повече.
"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти
Живот на високи обороти
факт е, че Англия е единственият отбор, който се представя отлично във всичките си мачове.
Цял мач опълчение срещу Франция с 2 пъти минаване ан центъра и трудна победа срещу най-слабия след нас отбор на първенството Швейцария съвсме не са отлично представяне по моите стандарти.
Днес бяха малко по-добре, но отново решиха, че след 20-та минута няма нужда да минават центъра и играха катеначо в чист вид и логично бяха наказани.
Forza Beckham, най-некадърния изпълнител на важни дузпи в историята.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
- JaimeLannister
- Forsaken
Интересно...Samail wrote:Можеш да говориш каквото си искаш Мат, но факт е, че Англия е единственият отбор, който се представя отлично във всичките си мачове. Момчетата на Ериксон играеха с хъс и професионализъм и напълно заслужаваха да продължат. Е, какво да се прави, понякога е и въпрос на шанс.Matrim wrote:Bye, bye England, we won't miss you!
Заслужавали са да продължат? Португалците през почти целия мач ги бяха натикали в тяхното поле. Изобщо не виждам къде е заслугата им... Въпреки че по принцип харесвам точно такава игра като тяхната, но щом допуснаха изравняване, явно не са се справили добре...
Ооо, Господин Прекрасния Череп Бекъм просто е толкова кадърен, че просто няма накъде повече. Не е истина просто! А с тази трета поредна проспусната дузпа - не знам какво да кажа, освен едто очевидно има нужда от лечение. Професионално:Р И Англия се представя по всякакъв друг начин, който може да се опише различно от "добър", много моля, все пак не съм пропуснала нито един мач и дето се вика записки си водя. А "катеначото" как не мога да го търпя - просто нинам ко да кажа по въпроса...