А кой беше писал, че след снимките на Суини, Джони се бил заклел да не играе повече в мюзикъли, защото било изключително изморително и ... абе трудно

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Виго е в друга класация направо. А иначе ДДЛ по-принцип е невероятен актъор и докато не изгледам TWBB не мога да подкрепя с чиста съвест Джони, колкото и да ме изкефи.Muad_Dib wrote:Това изпълнение е това, което Академия би наградила с Оскар в сравнение с Джак, въпросът е дали Дей-Луис е прекалено гениален пак или не.
Ако го дадат на Виго няма да гледам филми повече, от сега се заклевам съвсем сериозно.
Users browsing this forum: Semrush [Bot] and 1 guest