Вижте за ко става въпрос и гласувайте там
Ботаническата градина в Балчик
Moderator: Moridin
Ботаническата градина в Балчик
Това, да си призная, го изплагиатствах от Сивостена, дано не ме бият много, ма ми се видя важно
Та става дума за Ботаническата градина в Балчик де, на: http://gradinata.hit.bg/
Мда, изпревари ме. Голяма простотия... поредната, за съжаление ;((((
Не знам кой е ходил там, но аз бях преди накъм 5 години и останах запленена! Имам цяла лента снимки, страхотно беше! И сега това... Нямам думи просто ;(((
Не знам кой е ходил там, но аз бях преди накъм 5 години и останах запленена! Имам цяла лента снимки, страхотно беше! И сега това... Нямам думи просто ;(((
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.
The meaning of life is 'bucket'
The meaning of life is 'bucket'
Не, всъщност самият Слави нищо, ами оня ситния с бялата коса, Ванката ли беше... От онези негови записи, дето показва кадри. Редуваха се такива преди и след Абразитко и беше в стил "След третиране с Абрашев, вашите рози винаги ще се чувстват като тухли в стена" и прочее...
And you can't dance with a devil on your back...
- armageddon
- Forsaken
- Lubimetz13
- Mistborn
Стига бе! На мен единственото, което ми повдига настроението в дългите безсънни нощи, отдадени на нерадостни размисли за битието, селенията небесни и броя на нещата, които на сутринта е трябвало да съм свършил, а всъщност още не са започнати, са мислите за гениалния композитор Абрашев ( всякакви слухове, че е преписвал без свян от разни там...класици, са гнусни инсинуации, пък! Срамуваше се, човекът... ), дарен ни от бога като незаслужено благо и неукротимия унищожител на мобилни телефони Бойко Борисов. Разведрявах си обстановката дни наред с умилителни спомени за неосъществените, уви, идеи за охотеляване на столичните галерии, непримиримите гонения на културисти от недвижимата собственост на министерството, прочувствените речи за Мадарския конник ( "Това скеле е много грозно и закрива прекрасния паметник. Веднага, щом се върна в София, ще наредя да го махнат и да го сменят с нещо по-хубаво", или нещо подобно ) и т.н. Но, с гузна съвест си признавам, идеята с градината...въпреки цялото ми самонавиване, не ми харесва. И гласувах "против", даже. О, аз...