Conquiztador
Moderator: AlDim
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Добре, кога ще дойдете най-сетне да ви мачкам? Вече 50 игри и нито една не съм изгубил, а в огромното мнозинство бия хорицата и то зле. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
И кой ви е общият акаунт, щото изглежда вече съм ви понапляскал? А?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Е значи не съм още. Заповядайте, де!
Намерих го акаунта. Как става предизвикването?

- Bat Garo Still Rots
- Moderator
- Moridin
- Global Moderator
Мен пък досега не ми се е случвало...
А какво става ако излезеш от игра?
И само в третата битка ли можеш да нападаш замъци? или просто не можеш в първата?
Бтв току-що преживях пълен срив! Трети! Позор. И то - две жени! За малко да се върна в играта с отнемането на замъка на едната, когато се препънах в някакъв полски автор, деммит!!
шайх - от 14ти щяло да може лични игри ;р
А какво става ако излезеш от игра?
И само в третата битка ли можеш да нападаш замъци? или просто не можеш в първата?
Бтв току-що преживях пълен срив! Трети! Позор. И то - две жени! За малко да се върна в играта с отнемането на замъка на едната, когато се препънах в някакъв полски автор, деммит!!
шайх - от 14ти щяло да може лични игри ;р
This is it. Ground zero.
Read the rules!Moridin wrote:И само в третата битка ли можеш да нападаш замъци? или просто не можеш в първата?

Garo, на мен само веднъж от почти 100 игри ми се е случило да си подсказват, и пак ги размазах.

Като ги дропи или излязат им дават известен брой точки наказание и ги замества комп, но може да се върнат своевременно и им се връщат точките.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."