Мога да ти я препоръчам с две ръце -рядко се среща толкова качествена стратегия - има си история, има си графика и арт, има си и новаторски идеи в геймплея, има си и 3 балансирани и различни раси(които не са вариации на тема протос, зерг и теран).
Играно напоследък
Moderator: AlDim
- RRSunknown
- Elder God
Май си видял рилийза в арената а?
, тя самата игра я играх доста отдавна -преди около година и нещо излезе.
Мога да ти я препоръчам с две ръце -рядко се среща толкова качествена стратегия - има си история, има си графика и арт, има си и новаторски идеи в геймплея, има си и 3 балансирани и различни раси(които не са вариации на тема протос, зерг и теран).
- RRSunknown
- Elder God
Аз пак си прицъках Paraworld-a и на второ четене не ми се видя толкова добра : за лимита на войската който има прекалено бързо се добиват ресурсите, а другото е че картите са прекалено малки и еднообразни. Също и за такъв малък лимит войниците би трябвало да имат повече живот за да стават по дълги битки и кулите трябваше да са ограничени по брой.
Сега съм се хванал с Цар - случайно ми попадна един пач направен от фенове от полша който така изменя баланса и то към по-добро че играта от дразнеща и небалансирана се оказа на другия полюс и сега с няколко приятели жулим мултиплеъра с кеф.
Сега съм се хванал с Цар - случайно ми попадна един пач направен от фенове от полша който така изменя баланса и то към по-добро че играта от дразнеща и небалансирана се оказа на другия полюс и сега с няколко приятели жулим мултиплеъра с кеф.
- RRSunknown
- Elder God
Еми то първите 40 минути са туториъл (поне от кампанията) и нямат нищо общо със света и играта като цяло. Аз и без това кампанията я зарязах на 3-4 мисия. Впечатленията ми са главно от мулти и някои и друг скирмиш. Абе не че е лоша играта ама просто има някои проблеми в баланса които ако играта завършваше на *craft биха били отстранени след 4-5 пача.
Ако някой се кефи на Цар и иска да си я припомни има я в арената а пача за който говоря съм му дал линка там на последния коментар.
Ако някой се кефи на Цар и иска да си я припомни има я в арената а пача за който говоря съм му дал линка там на последния коментар.
Devil May Cry 4.
Играта кефи на МАКСИМУМ, особено след като поеме човек контрол над Данте почва абсолютната лудница. То не са стилове, комбота, оръжия, за 3 мисии с Данте се накефих сигурно 5 пъти повече от 12 мисии с Неро (които в никакъв случай не бяха лоши, просто друго си е със стария мушморок:))).
Единственото, което търпи особено сериозно критика е, че от 12та мисия натам нивата се повтарят едно към едно по дяволите...(Данте се връща по пътя, по който Неро е дошъл).
Играта кефи на МАКСИМУМ, особено след като поеме човек контрол над Данте почва абсолютната лудница. То не са стилове, комбота, оръжия, за 3 мисии с Данте се накефих сигурно 5 пъти повече от 12 мисии с Неро (които в никакъв случай не бяха лоши, просто друго си е със стария мушморок:))).
Единственото, което търпи особено сериозно критика е, че от 12та мисия натам нивата се повтарят едно към едно по дяволите...(Данте се връща по пътя, по който Неро е дошъл).
- RRSunknown
- Elder God
Ами има една дясна демонична ръчичка, която доста променя и разчупва геймплея с него - както в битките така и в обикалянето по нивата. Определено се усеща разлика, промяната е далеч от просто козметична. Да не говорим, че двамата имат различни оръжия с различни комбота, Данте има стилове като в тройката, докато Неро въобще няма, но пък си има ръката и т.н.
Капком са пичове!
Капком са пичове!
- RRSunknown
- Elder God
Еми не знам дали е на точно същите хора, но очевидно е на хората, който държат правата сегаMoridin wrote:Малко неориентирано, но - Турок нямаше ли преди сто години един шутър с динозаври? В смисъл това на същите хора ли е някъв ривайвъл, или?
Играта и на мен ми направи добро впечатление покрай едно ревю за IGN. А даже пуснаха и някаква стрейт-ту-ДВД анимацийка по темата