Очаквания за 2008

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Feb 11, 2008 12:30 pm

DELgado wrote:Некви слонове баси. Или мамути - все тая.
Хиляда мамута!! :evil: Да не говорим за сичкото друго предисторическа (и далеч предхождаща заглавието) твар. Има саблезъби тигри и хищни щрауси, най малкото. Пейзажите, кроманьонката и атлантоегиптяните са бонус. :D

...Баси как се хайпнах сам сега! :? Тва си е умение.

Добре, че идва скоро филмът, до месец.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Feb 11, 2008 1:17 pm

Ок, за хищните щрауси и етц разбрахме, а дали има нещо, което да е различно от безмозъчна дъвка във филма?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Feb 11, 2008 1:55 pm

Не? 100% гаранция. Е и?

Важното е дъвката да става - и поне да не е зверски дразнеща като Нарния (христиотщина), Стар Варс Прикуълите (вселенска скука), Илюзионистът (наратив-камикадзе) или Трансформърс (Бате Енчо смешки).
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Feb 11, 2008 2:01 pm

Напълно съгласна по принципните постановки.

Обаче доколкото ще е само приятничък за очите, хайпът по него е смешен. Все едно да се хайпваш по Хуба Буба, братче - не отричам, че са много добри, но ще пропусна да им дам култов статут сред храните...
I don't wanna die

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Feb 11, 2008 2:13 pm

Айде не с лошо за Трансформърсите. :twisted: Един от най-забавните, разпускащи и кефещи филми, които гледах миналата година. :wink:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Feb 11, 2008 2:14 pm

DELgado wrote:Айде не с лошо за Трансформърсите. :twisted: Един от най-забавните, разпускащи и кефещи филми, които гледах миналата година. :wink:
...което не променя факта, че е малоумен по един неочарователен начин...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Feb 11, 2008 2:23 pm

Може да е малоумен, но мен си ме изкефи. Че и на второ гледане и на трето ме радваше. Очаквам и втората част през 2009 с нетърпение. :bigtongue:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Feb 11, 2008 2:36 pm

А аз не толкова, щото на второ гледане щях да заспА (тва ми се стори най-дългият филм евър, при всичкия екшън - и тва точно щото е зверски тъп), а на трето ми се гадеше - почти както с Нарнията.
Last edited by shayhiri on Mon Feb 11, 2008 2:37 pm, edited 1 time in total.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Feb 11, 2008 2:37 pm

DELgado wrote:Може да е малоумен, но мен си ме изкефи. Че и на второ гледане и на трето ме радваше. Очаквам и втората част през 2009 с нетърпение. :bigtongue:

Много те обичам, но просто се съгласи, че НЕ РАЗБИРАШ от филми. :lol: Нямаш право да гледаш трансформърс 3 пъти, сори.
Last edited by Muad_Dib on Mon Feb 11, 2008 2:52 pm, edited 1 time in total.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Feb 11, 2008 2:39 pm

Е може, аз например ги гледам тия, за да следя техническия прогрес - но да го гледаш три пъти на кино и да му се кефиш безмерно вече е леко обезпокоително. :P

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Feb 11, 2008 4:24 pm

shayhiri wrote:Е може, аз например ги гледам тия, за да следя техническия прогрес - но да го гледаш три пъти на кино и да му се кефиш безмерно вече е леко обезпокоително. :P
Един път на кино и два пъти на ДВД. :wink: Ще си го гледам колкото пъти искам и докато ме кефи. Просто съм бил в такова настроение. :lol:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Feb 11, 2008 4:35 pm

За това искам да стана министър на вътрешните работи в ПОЛИЦЕЙСКА държава, където НЯМА ДА МОЖЕШ да го гледаш колкото си искаш и НЯМА ДА МОЖЕШ ДА МУ СЕ КЕФИШ.....Пък тогава да видим...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Feb 13, 2008 9:48 pm

Тъй ами! Само на мен ми е простено да гледам бози на кино повече от веднъж (на компа, Валка, вкарвай на воля :) там е друго).

Тазпетъчният Джампър/Телепорт тръгва много зле в Доматите. Също толкова очакван е доволно добрият старт на Спайдъруишките Хроники, които се надявам да видим още март.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Feb 14, 2008 12:26 am

Телепрота дори и за комп не става, ако съдя по трейлъра. :lol:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Feb 14, 2008 1:08 am

Що бе, трейлърът обещаваше точно малоумно забавление, на мен донякъде ми хареса.
I don't wanna die